benda aku nak beli!!

so kalau digabungkan ketiga2 item aku nak beli ni mmg smart lah kalau g majlis kan...hehe..simple..ayu...wah macam bukan style aku je.....lantaklah janji cun..baju kebaya + selendang + wedges = glamour n gourgeus as malay woman u know..hahaha

yang first sekali ialah.....baju kebaya....korg sependapat x ngan aku?yg baju kebaya nyonya tu mmg smart...idaman setiap gurl utk pakai...aku ada 2 dah tapi sulamannya simple je....kalau dapat yang menarik..perghhh mmg aku jaga baik2...g pun yang aku beli tu jenis kain murah (alamak kantoi..hehe..sila lah g jalan TAR n tawar2 nak dapat murah)....



betul ke orang kata gurl yang pakai wedges nampak hot? hurm aku xtau..tapi aku teringin gak nk beli 1..yg simple cmni pun leh gak..tapi aku penah ada pengalaman pakai adik aku nye..haha bapak tinggi nak mampus..tapi kan kadang2 x stabil lak..amat bahaya la....just xle dinafikan memang cantik kalau keluar ngan outfit yang seseuai then kai wedges....


lepas tu kan aku nak beli selendang la..hehe..try pakai...xtahu camne lah hasilnya nanti....aku selalu pakai tudung biasa..skrg pun baru berjinak2 nak layan tdung yang pakai sarung je...simple kan..kadang2 xyah iron pon..hahaha (dasar malas)....g pun ramai dah pakai cmtu...cam sekolah agama dulu kai gitu gak..so korg perasan x fesyen sedang kembali ke era lama tapi dimodenkan gaya nye..huhu...



hah camni la aku nak belajar bergaya nanti...aku tengok cam rumit je..tapi kawan kata boleh punya la..nanti aku try la...harap2 lah lepas..hahahah..selamat mencuba bagi yg macam aku ni..hehe...


then sekarang banyak lak corak selendang...ada macam2 jenis kain la.....menarik gila...cara selendang dililit2 pun pergghhh gempak.....semangat je kan.......


No comments: