khas utk mu cik Siti Nur Asilah Binti Abdul WAhab



nak tahu x asilah...? masa mula2 kita kenal camne...


aku pun xingat sangat..haha kalau kau tahu bgtahu la aku..


tapi yg aku tahu ms form 2 tu ko kwn baik ngan ika..


aku jmp kau kt klas pjk...kau duk blkg aku..hehe..


korg slalu gosip bsing2 tu yg aku kenal..huahua... :D


pasal aku nak kawan ngan kau..aku tegur la korg..


aku xnah sangka lak kita pun akn kwn sbb aku tgk ko cm asyik ngan ika..


then naik form 3 lak..kita knl2 sbb hal mdf yg psl bufday dy..hehe...


last2 form 4 sekelas..lpk gler2...then psl prs...


kita makin ngam tanpa disedari..


smpai kte ad geng sndr lak tu..


gempak gk..smpai la msk form 5...


banyak rintangan kita nak berkawan...


yela dlu kau mengalami proses clash ngan ngan sorg2 bestie kau...


then lama2 nasib kita still stuck in this relationship...(skandal ke..opss..lain mcm)


aku xkan lupa ms kte ntah knp leh gaduh..


pastu aku kena sound ngan shida sal luka kn kau..


aku minta maaf sgt2 ye..aku xsngja n xberniat pun...


haha aku buat kptusan bodoh lak kr xnak tegur ko lagi takut ko tluka..


hurmm 1 hr diam je jmpa ko..rs semacam sgt la x ckp ngan kau....


then last2 kt pondok bacaan..


kte mtk maaf kt each other..hug n nangis lg tu..sbb rs pelik je xkwn..


dr saat tu..kita slalu ad utk 1 sma lain..


msih igt lg ko ptus ngn mdf..then ko call ak..


straight away ak dtg kl sentral jmp ko..


sbb aku isau kau sorg2..wlaupun ko nmpak cm tabah tp ht kau tu lembut act..


paling aku xle lupa tarikh 4 julai...ms ni kte ramai g jmp abe zie 4 da first time..


time tu leh lak aku,kau,syima,ecah n intan wt hal sndri..


kte duk cte mslh..hal aku ngn 'kwn' ms tu n ko ngn bf..


yg paling gle..ms 3-3 free hair after anugerah cmerlang...lpk kt mid...


pastu kte g psr mlm kn...ngn pakai bj skola lak tu!! semua duk tegur2..hahaa.


aku xkan pernah lupa moment ngan ko..
yg best nya kita form6 skl la..shopping gler2 utk masuk form 6..semua nk sma..
then smpai ke U yg xskl pun tapi still bli brg together....hehehe...


paling menarik result kte slalu sma..smpai kn muet pun leh markah sma..ahhaa


tu lawak sgt..xsngka..kuat jdoh kte ye...faveret pon lbh kurang...


nasib taste laki xsma..ahahha...bahaya2...


scr serius nya aku rndu gler kt kau..nape lah ak x terpikir msk usm dlu..


wlaupun kte kdang2 ad masalh..jap2 emo..hehe..tp hbgn kte ttp tahan..


kau akn selamanya jd bff aku..wlaupun ad kwn lain..tp ak xkn lupa kan ko..


ak doakn kau berjaya dlm study..n hal perasaan ni.. :)


teruskan happy n aku sejuk ht tgk kau da makin positif n kuat...


go go gurl!! miss u babe <3


lastly... sori again..n halalkan ape2 yg berlaku..


yg terlbh ke kurang semua..0-0 kwn...i promise u..


aku akn try jadi terbaik di sini so kau xyah risau aku sgt..hehe..


ok lah..dah macam ape lak..syahdu aku nak menaip...


jgn lupa date kte auw...nk lpak cm dlu..tgkp gmbar byk2..


till then u beter take care of yourself...


kalau x aku tuntut aiskrim malaysia 1!! (plus sushi ye)
* ni pic masa kita form6..ingat x kejadian disebalik gambar ni? huhu







2 comments:

Siti Nur Asilah binti Abdul Wahab, said...

meleleh air mata aku baca entri ko ni. seriously byk bnde yg aku dh lupa tp ko still igt! ahh, thnks beb. love youuuu! <3

eh yg ni kan? serius aku dh lupa. ape yg jd? huu!
(ni pic masa kita form6..ingat x kejadian disebalik gambar ni? huhu)

mainur said...

pic ni ms ko kpel ngn tut2...
sibuk nk bgmbar sma tu..
dpn blk puan cheng..hahah..
yg pic krs ats tu..otw lik uma..
xde spesel sgt..just kte da jarang blk together ms tu...hurm aku xkn lupa la pe nah jd...
sbb tu kot ak ssuai ambik sejarah...ahaha..
g pun..ko agenda penting dlm hidup aku slma brp tahun ni taw...kwn ngn ko pngalaman plg best ak ad..