meaning lagu ni bagi aku

lagu i'm yours nyanyian jason mraz ni sangat best dan bermakna...

sbb nya.. pada suatu masa dulu hingga kini kan.. lagu ni still ingatkan aku kat dy..

so kalau dengar lagu ni rasa rindu n sakit hati la..

tapi xde sampai sedih2 nak nangis tu...

biasa2 je,,.. lagi pun antara aku dan dy...

ktorg nah kata kalau dengar je lagu ni ingatlah yg masing2 rindu 1 sama lain...

hurmm so kalau dy tgh dgr radio n dgr lagu ni dlu...

mst dy akn text n suruh aku open radio..lagu yg berkumandang tok aku,..

lagu ni banyak ceriakan aku..rentak dy yg best tu....feel gler...

hurmm kenapa aku leh citer hal ni lak..

hati aku cam sakit sikit..tapi xpela..

biarkan masa berlalu..semuanya akn jadi baik kan wahai diriku...

percaya kat diri..so aku xkan lupakan lagu ni sampai bila2..

tambah2 lagi,.dy pernah nyanyikan lagu ni tok aku..

aku pun nah wat tok dy gak... tengok still cte sal dy...dah2 stop ye....hahaha....

apa yg penting lagu ni gambarkan cerita cinta yg pernah wujud

dan mmg btl2 tulus dr ht aku.....

No comments: