sesuatu..

Beberapa fakta tentang someone..agak2 korang tahu tak gerangan dia melalui fakta2 ni…

1. Dy x gemuk..berisi cukup2 la..tinggi ok2 je.,

2. Dy suka makan ns goring kg n the o ais

3. Masakan mama yg digemarinya nenas masak lemak..(xpst menu ni btl xnama nya)

4. Dy suka music…yela spe yg xske kn tp dy mhargainya n tlinga peka dgn rentak..

5. Sorang yg act pemalu bg ak..well dy sure xsuka btnya..

6. Kalau dy marah ke emo…dy akn speaking..terer bi la katakan

7. Suka warna hijau hitam n putih….(sama mcm warna fav aku ms kck)

8. Ada fobia sikit bw kenderaan ni….. btw muka nya cumil ms org suruh bw moto

9. Mmg muka jambu ms xde misai..(err tp aku xsuke..haha semacam)

10. Rambut dy ms pnjg mmg perghhhhh..hehehe…

11. Dressup nya simple… tp smart..

12. Then dy ni org yg gler2 wlaupun x banyak cakap..tp sekali dah membebel.. J

13. Saiz kasut dy 9…haha besar la bg org yg kecik..

14. Subjek dy suka sains….n bi of coz la tu yg ngetop..

15. Kalau bab2 tasawur ke agama tu peluang dy tidur la..

16. Gila ngan game…kusyuk…main game guna tangan kanan dan kiri..so jangan la kacau time2 ni..(tp ada aku kisah..kira x hormat space orang gak aku ni)

17. Boleh taip guna tangan kanan atau kiri begitu juga mampu menulis m’gunakan kedua2nya

18. X suka tangkap gambar sendiri. Tapi kalau dah rs smart..mesti pose lebih2..hahaha

19. Penyabar tapi sekali tercabar memang digeruni well muka masam je..

20. Dia ada impian…nak hantar parent pergi haji..nak beli kereta sebuah baru kahwin..dah kahwin mesti ada motor 3 bijik..grand hidup….

21. Dulu nak jadi polis…lama2 nak jadi bisnesman lak..

22. Bukan smoker…layan shisha gak….

23. Jenis speed nye lari… xmampu long distance…

24. Hebat (bagi aku dlm certain way)

25. X handsome…tp macho la….kira muka boleh tahan .. (aku bab mengutuk ni…hehe)

26. Kalau rambut diusik…nanti dy akn alter2 jugak…

27. Bukan jenis yg akan berbedak, pakai perfume bagai semua tu…ni xmelambangkan dy bukan nya jenis kemas ke ape just dy bukan laki maskulin gler… (sama je ngan aku ni hah..)

28. Suka coklat yg ada hazelnut tu lg disuka nya….bukan minat susu…

29. Xmakan ketam….xjugak lyn kuaci sangat….atas sebab2 kesihatan…

30. Xminat karaoke tp suka menyanyi sendiri2…suara sedap mesti la mahal kan…

dia kawan aku yang sangat memahami.. thanks der.. kita kawan sampai lebam.. insyaallah
p/s : point tentang kau sama pula dengan mamat sorang ni.. haha

1 comment:

Anonymous said...

Thanks for taking the time to debate this, I really feel strongly about it and love learning more on this topic. If potential, as you acquire experience, would you thoughts updating your weblog with extra info? It is extremely helpful for me.