suratan takdir

         Menakjubkan kalau bicara tentang jodoh kan..jodoh ni bukan utk couple je..tapi jodoh berkawan, berjiran atau kerja sama dll... masa aku mula2 masuk upsi dlu..aku takut gak xde kwn yg sekepala..al-maklum la aku ni perangai gila2 kira rebel la gak..n upsi ni ibarat tempat yg bakal menskemakan aku..haha..yela dari tatatertib pakaian n cm2 syarat bagai yg kalau x ikut..duet mari...hurh xkaya kot nak bayar saman..tapi makin hari aku tengok xsusah nk ikut rules nya..xdela rigid gila..fun pulak tu..so siapa kata yg upsi ni xbest..kira mmg takdir la aku ada rezeki masuk upsi ni..jumpa lak ngan kwn2 yg best..

mimi cyg..

           selain dari lepak ngan housemate je ms MSK..aku dapat kwn2 lain gak..yg sampai skunk aku ngam ala..jumpa tegur2..kebetulan housemate aku dak sejarah gak so xde hal la kan...bila2 pun leh lepak sama..
yg paling aku xkan lupa n happy gila ialah masa aku jumpa 3org ni...MIMI , WANI n AIN... dorg ni dak moral.. bayangkan lah dengan masa kurang 5min.. ktorg kenal..borak2 ms hari las MSK..terus leh follow dorg...tangkap gambar sama2...best sgt ngan dorg...masa aku susah xde mood ke ape..dorg la penceria hari aku...walaupun dorg busy..aku ttp phm dorg..x loss contact..n rindu dorg la disaat aku menaip ni..



ni ain yg da makin bam

         kenangan xle lupa ngan korg masa bulan puasa..korg la buat aku ad selera nak mkn...apa2 je korg sudi dengar..gelak sama2...walaupun kita da jarang hang out sama2..aku harap korg xlupa aku ye..n teruskan lah hubungan persahabatan kita ni,..ingat x masa kita gerak kl sama2..suka tengok korang time shopping..cumil je cari2 baju...aku menantikan lebih banyak masa utk lepak ngan korg ye...ok yg pic2 tu la muka 'korg' yg aku mention dr td..hehehe...
ni wani <3

No comments: