cerita banyak xde (1)

ASSALAMUALAIKUM !


orait sekarang x nak cerita panjang lebar berjela2 sampai penuh page.. biar pic je tolong cerita apa jadi *tipu sebab ada caption gak.. so part yg first ni didahulukan dulu dengan gambar hari apa lupa dah.. tapi pasal aku gerak rumah cikgu untuk makan2.. normally aku jarang tolak jemputan makan2 ni.hehe.. kalau ada gathering kawan2 pun mesti aku pergi kecuali keadaan tidak mengizinkan..

spageti yg aku tambah banyak kali *huhu sedap kot!!
imai ngah layan pulut kuning+rendang
agar2 yg sangat merah *erghh ?

aiskrim+anggur nonstop *muka xmalu habiskan half tupperware aiskrim
junior2 yg datang

aku b'sama adikku yg manis *tengah tunggu cikgu tapaw kan makanan
ok bunyi drum sikit... aku mempersembahkan eih silap memperkenalkan cikgu form 6 aku yg kelakar.. mengajar sastera untuk kelas kitorang dulu ..ala kelas yg ngetop dengan kenakalannya lower/upper sixth arts 2 08/09 iaitu Puan Noormadiah :)
busy tapaw untuk aku :D
kucing yg suka kacau adik aku
kesian imai sanggup duk luar *takut kucing tu kejar dy
snek untuk habiskan masa lapang tunggu cikgu hantar jr

masa nak lik dah.. *rindu gler cikgu yg sempoi ni

hee ganti pic seluar koyak n kaki luka dengan *muka ikhlas :')

p/s : merindui famili n kwn2 aku sambil makan spageti n layan korea

No comments: