cerita banyak xde (3)


Assalamualaikum..


hari yang indah ini, udara segar je membuatkan aku nak tidur jadi malas nak menaip panjang2.. aku hidangkan blog aku dengan pic jela.. so nak masukkan pic masa kat comic fiest yg brlangsung ngan hevoc nya di TS.. ramai giler orang datang dengan baju cosplay yg smart2.. kita boleh nampak betapa dorang minat komik tu.. muka excited je en * x terkecuali aku yg terkesima tengok

lagipun kalau xde event tu pun, aku memang akan gerak Ts nye.. tu tempat fav aku kot... banyak barang murah kat sini.. kalau nak shopping kan ni lah tempat yg memang sesuai.. aku syorkan terbaik dari ladang dengan harga berpatutan, kualiti boleh tahan.. selalunya aku bawah bawah 50 je dah lepas makan , beli baju kadang2 lebih 3helai dengan sweater nya lagi.. leh main game.. tapi jarang tengok wayang kat sini *baru sedar dah TERcerita banyak lak

aku,Ecah & Syu *kesengalan terserlah
ngan adik kesayanganku
ni syima n mr. W

ok tu korum yg ada hari tu lar... Bf syu x dapat datang.. well aku n ecah single lar *haha promote diri gediks nye tapi imai x sure lak single ke x ni..hahha..

 posing bro posing

comel kan kotak ni


my fav komik!! BLEACH

x sah x singgah game ok

ok itu jela.. pic lain kat kamera ecah .. cepatlah kau upload ye ecah :')
apa2 pun sungguh seronok n puas cuci mata dengan cosplay2 yg ada..
jimat duit aku gak x payah masuk dewan pun..hehe
thanks ecah atas button Keroro mu itu :D
p/s : selamat hari Natal pada kawan2 ku...

No comments: