cubaan pertama

Assalamualaikum..

hati ini hancur dan bla bla bla.... (lagu Ella) ok stop ye.. sebab aku x pandai menyanyi.... lagi pun tu memang lari topik... hari ini.. hehe aku buat mushroom soup then masuk kan spageti yg aku rendam... hasilnya soup tu mesti lah sedap kan..hehe tengok jela syarikat mana yg keluarkan ..VONO kot tapi aku bukan taw pun.. sebab just letak serbuk tu then air panas.. jadi la mushroom soup.. begitu segera ye dengan kurang seminit sudah siap... sebab aku xreti nak buat kuah spageti yang macam cheesy ke sos tu kan lagi pun nak beli pati nya mahal.. so aku bajet guna je sup cendawan tadi.... hahhaha pengajarannya jangan nak bajet sangat bab makan ni..x baik taw....memang x sedap sebab spageti yg aku beli pun jenis murah so cm melekatlah and sangat x sedap spageti tu... just sup tu ok and aku berebut gak ngan adik aku nak habiskan... so itulah cubaan pertama aku dalam usaha nak capai idam makan spageti... nampaknya kena pergi kedai jugaklah beli..ish2... demi nafsu makan.. ku turutkan juga lah kan....

lagi 1 cubaan pertama yg aku buat ialah mencari Tae Kyung...haha... lelaki yg ada ciri tae kyung.. dha jumpa kot brader snow cap.... aku suka tengok style je... sebab aku nak jahit sendiri baju nanti.. so boleh lah kan bajet..hehhee hidup aku ni pasal bajet je..... aku suka gila tengok style mamat tu.. btw ada beberapa gak mamat kiut untuk tatapan mata hari ini.. wah dasar gatal kau mainur pantang nampak laki..... xdela dorang ni kiut sebab gaya dorang tu.... kawaiiii!! aku suka tengok style baju orang... tambah2 lagi perempuan lah kan.. smart gile la... then kalau tengok dari fesyen tudung sekarang macam loser je kalau x reti atau xde 1 jenis tudung yg ada benda alah manik2 tu.,.. ye aku lah orang tu masih bajet dan berkira2 nak beli.. x aku nafikan memang cun outfit kalau pakai shawk camtu just sayang duit aku lebih lagi lah...

ok lah nak tidur dulu kot... perut masih lapar dan sebelum otak aku terfikir nak tulis benda lagi mengarut baik out dulu.... ye begini lah aku habiskan hari membebel di laptop menerusi mainan jari-jemari seorang diri di sudut hujung rumah... ouh hidup ni.. ok lah puas gak.. :) *think +ve

No comments: