hari pertama final

Assalamualaikum...

hari ni 30 nov 2010 merupakan hari pertama aku menduduki final sem 1..tu pun paper Malaysia : Melaka hingga Negeri2 Melayu Baru... subjek sejarah yang meliputi 400 tahun punya sejarah.. nak kata susah pun x tahu lah..senang tapi aku je xbelajar..tambah lagi salah satu soalan pilihannya merupakan tajuk asignment group aku... lagi pun malam before nak exam aku habiskan masa tonton 5 episod cerita korea tajuk you are beautiful..best bapak lah kan... memang x tidur aku... then dua jam before exam baru aku terkial2 nak baca nota..haha... ada juga lah aku baca sikit kan semalam tu pun kira percubaan pertama aku study dalam sebulan cuti ni... aku memang agak terkesima masa jawab exam tadi..and jari aku memang lenguh memegang pen menulis esei yang panjangnya satu esei 3helai kertas kajang.. patut jawab 2 soalan tapi sebab aku x konfiden dengan pilihan aku tadi.. so aku buat extra lagi satu.. so dari empat soalan aku jawab tiga..

harap2 lah lecterur aku akan semak gak soalan terakhir and pilih mana terbaik.. aku nak je jawab empat2 tadi..tapi xde masa pulak... btw kan... aku rasa blog aku ni memang bosan.. xmacam blog orang lain yang ada cerita macam2 bagi tips bagai.. lepas tu ada lagi gambar2 menarik.. erm aku nak gak jadikan blog ni nampak kreatif tapi macam x relevan pulak kalau citer pasal exam tapi picture makan..hahah... sebab aku xde gambar pun pasal exam tadi... giler ape nak jawab exam sempat pose kat meja kan..haha memang x la aku nak buat macam tu...

p/s : menyesal sebab x lebih fokus selain ternyata pentingkan lagi korea sebab esok exam gak and aku masih nak sambung layan drama tu...

No comments: