post yg malas

Assalamualaikum..

dah 2 hari x post entri... tapi kali ni post pun aku malas gak...
so entri ni pendek je..aku ngantuk lah nak tidur...
sok harap bangun n semangat nak kemas..
sebab weekend nak kena lik upsi dah...
lagipun macam x sihat ni asyik sakit perut dari tadi *tu pun nak citer


tapi dalam otak macam2 nak tulis...
entri outing hari ni.. ngan ecah dan intan...
lainkali jela masuk yg penting mereka sponsor sbb kau xde fulos..
so thank u guys... tengok citer social network n mkn macam2...
so after sampai rumah terus balik google mark zuckerberg owner fb...
menarik betul citer pasal dy ni...


then nak buat entri pasal family aku lah...ada part2 nanti...
idea banyak dah ni... huhu....
so chow dulu lah.... selamat malam *menguap
tata :)

p/s : tahniah malaysia menang bola suzuki tu..hee n dapat cuti lar jumaat ni

1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.