saya suka awak!!

Assalamualaikum ...

minggu lepas aku kan ada gerak ts lepak dengan kawan2.. Imai pun join.. niat asal beli barang sekolah imai..tapi end up beli shawl n but pulak...so kat post ni nak confess something.. saya suka sangat kat awak but! ye jangan malu dan belajar terima hakikat ini.. saya suka sangat awak.. dengan design yg simple n harga yg berbaloi utk saya korbankan duit belanja sekolah imai..hehe.. lepas berkali2 pikir.. kitorang setuju nak beli awak.. walaupun awak nye heels kira tinggi tapi imai pujuk saya kata xpe.. sesuai sangat kitorang kan pendek..

x ke awak rasa ada chemistry antara kita memandangkan kita secocok..huhu.. saya memerlukan awak tapi entah bila boleh pakai awak bila keluar sebab kaki saya sakit lagi.. jangan risau saya xkan sia2 kan awak.. dan berjanji hanya bawa awak tempat yg best.. awak merupakan reason utama saya mula berani nak berangan2 pakai but.. berjasa giler awak pada saya.. ouh but ku *kecewa sedikit sebab hakmilik atas imai .. xpelah saya akan cari peluang untuk date dengan awak..mungkin esok ke? hehe..

saya rasa 1 kemestian lah perempuan ada 1 but.. tambah2 lagi keinginan saya memiliki but bila tengok kat pesta komik kebanyakan cosplay ada but cantik... dan pertama kali melihat awak macam love at the first sight je.. saat itu yakinlah saya awak memang untuk saya but.. last sekali tq again bawa saya ke dunia but ye ... memberi saya konfiden dan keselesaan semasa berjalan jasa awak yg saya xkan lupa sampai bila2 :')

ni lah but tu.. tengok camne aku x cair kan elegan tu *perasan

 
p/s : kalau korang guna ayat aku tadi luahkan ikhlas pada orang yg korang sayang mesti dy terharu..
        ingat bagitahu lah secara jujur.. jangan sebab nak takle je sanggup tipu or buat something melampau..
        tengok but aku pun cair taw dengar kata2 aku..hehe giler agaknya aku ni :D

No comments: