Assalamualaikum..

siaran langsung dengan pantas dari library Um menggunakan wifi member punye member punya id..
melihat disekeliling area library ini disemakkan dengan pelajar upsi terutama budak sejarah tak kira sem apa pun.. mostly budak sem 2 lar.. ye kami yg cemerlang-gemilang-terbilang ini..haha poyo dan kekoyoan itu mesti ada.. bukanlah kitorang sengaja nak semakkan library orang.. tapi bak kata pensyarah kitorang upsi sengaja men-test student dorang berdikari dan berusaha so sengaja x letak banyak buku di library sendiri agar kitorang boleh merantau melawat u orang lain dan menggunakan sistem sedia ada berserta buku yg versi seratus tahun lebih..

so itu lah kegiatan aku pada pagi yg hening tadi.. berpusu-pusu dengan kawanku iaitu Cik Azi dan Kak Dina ke UM... ok tipu lar kan ada rushing-rushing semua cuma nak tunjuk macam eksaited lebih je.. sampai2 je buku sejarah habis dirembat budak upsi lain.. jadi kitorang terpaksa busykan diri dengan on9 FB, tangkap gambar untuk mencepatkan masa sementara tunggu buku-buku lain available.. bukanlah x semangat cari bukukan ada jugak jumpa beberapa buku.. cuma versi buku tu terlampau old version kan jadi mengantuk sikit mata nak merangkak cari point penting dengan perut yg duk dendang lagu kebangsaan *nampak emosi yg patriotik sebab learning history ni mesti macam2 pe'el sikit .. ye kot aku ni..

nanti aku akan upload pic yg begitu bersunguh-sungguh kitorang study.. dan buat entri pasal outing dengan dak sekolah lama semalam.. baiklah harus berhenti sebab nak fotostat jela mana-mana kertas ..aku tak larat nak membaca.... *semangat pudar ouh makin pudar pulak.. lagipun leteran kawan-kawan aku yg dok gesa nak fotostat buku dengan umpatan direct pasal aku yg dok bebel kat blog.. haha... korang memang kan,.. dush dush sekali Cik Azi n Kak Dina !! :P

3 comments:

Si DauN CeRi said...

salam..

hehehe...sweet je awk ni eh.. sy dah follow awk ya.. tq singgah belog saya, anak comel. :)

Mizz Farah said...

hye dik...student upsi gak ea..
hehe..nice to know you..
course sejarah kan...1 fakulti la kte...hiks... :)

yup..sis 1st batch pgajian msia.. :)

Mainur Hasnah said...

si daun ceri : yela suka nama ceri tu n blog awk pun best..

sisi farah : wah best akk la senior utk subjek ni..percubaan pertama UPSI.. aah la satu fakulti .. kos PM ni banyak keluar duit kan..