bagaimana kami buat group discussion -edisi citer banyak xde

Assalamualaikum

ye bila edisi cerita banyak takde that means hanya pic(s) yang akan menceritakan apa terjadi..cuma boleh aku rungkaikan sedikit inilah terjadi apabila lecterur bagi peluang buat group discussion.. sementera group lain kusyuk berbincang.. kamu jugak tak kurang busy dengan aktiviti penuh KEMANFAATAN ini.. take note hanya bagi faedah bagi mereka yg mahu gelak banyak dan dapat ilmu sikit2 dalam satu masa.. iaitu lepaking, camwhore dan still berdiskusi sambil makan snack.. sempat lagi tu keluar kuliah jap untuk pergi kedai beli air, biskut.. ^_^

Cik Wani yg manis

nak bagi masa berlalu dengan pantas

selalu lepak dengan dorang ni je

housemate dan bestie UPSI

dorang ni kelakar

kehausan

Cik Wina sengal

sayang duit baru nak bayar kem :(
 
gambar hiasan jangan tiru begini :P

kisah benar contohilah :D

promote air yg sedap ni tapi jus epal sedap lagi :)

ok itu sahaja.. elakkan dari terpengaruh tabiat yg tidak reti membezakan bila masa sesuai ebrgambar ini.. ada saja peluang memang itu kerja kitorang.. million thanks to kamera Cik Wina dan Cik Azi.. dorang kat ats ni lah member kuliah aku.. ther rawkkkk my world auw !! ok nyte.. tak rasa nak study malam ni..takpelah kental je mid term esok..
xoxo tata *_+

4 comments:

Anonymous said...

nak tukar jd mrs.kuning bley???
haha

petisuara said...

tgk gmba2 dlm klas ni mmg mcm sy dulu time dgree..asl ade mse terluang mesti nak amk gmba..brape bnyk dh flder gmba dlm lptop?mesti blmbak gila kan

Heidi Shafiq said...

ni group discussion ke camwhore..? :P

Mainur Hasnah said...

Cik W : ermmm aku rasa status MRS. Kuning tu ada org punya lah... mungkinkah aku? haha

PS : yela tambah2 lagi korang dah master.. wah mesti giler gambar gak ni.. banyak giler kot... sampai kena beli hard disk kot

heidi : ouh ini 2 in 1 :P