BLOGGER GEGARKAN 'U'

ASSALAMUALAIKUM u !!

maaf mood eksaited pulak kan.. jadi sengaja guna FONT BESAR ..
hehe jangan marah nanti cepat tua *ouh kenapa lar aku selalu ss ni?
baiklah kembali ke point penting.. ini entri khas..
bukan entri membantu mana-mana syarikat promote barang ok tapi aku terpanggil pulak untuk tulis entri ni bila usha blog Incik Ben Ashaari.. kalau jumpa je header cam kat bawah ni... kompem itu lah blog dy...


Incik Ben bagi peluang readers yg belajar kat ipta/ipts untuk join... cuma beberapa kriteria perlu dilengkapkan.... so antaranya ialah  jawab soklan2 dy bagi je... ok yg BOLD COKLAT tu lar jawapan yg amat berkarisma-mutu tinggi-boleh diharap dari hati ku yg tulus ikhlas..

~study kat Universiti Pendidikan Sultan Idris
~ Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Sejarah
~tahun pertama (sem 2)
~lahir kat Perak tapi m'besar di KL *ergh besar ke?
~baru 20 tahun 6 bulan ^-^
~ambik kos ni sebab nak buktikan sejarah bukan semata2 hafalan
~cita2 memang cikgu n kalau ada rezeki lepas belajar akan jadi cikgu lar cuma kalau boleh nak jadi pensyarah 1 hari nanti.. amin 

 bukan main senang lagi kan soklan nya.. pejam mata sambil taip je just makan masa 32746220023 saat.. kalau exam final keluar macamni perghhh gua cakap lu kompem result gua bukan sahaja dicop TERBAEKK DARI LADANG tapi DA BOOM sampai mak abah gua boleh leleh air mata sebab dalam sejarah orang dapat 4.99 pointer.. memang advance!!

mempersembahkan budak Sej sem 2 2010/2011

nak jugak tu panjang kan entri dengan gambar bagai... aku ni memang lah en... xpela saja nak promote budak2 sama kelas dengan aku... orait... so jom join ramai-ramai mana yg berkenaan.. ini peluang korang untuk mengenali blogger2 dari pelosok nusantara dan antartika... salam perkenalan dari aku yg cumil ini.. ahaksss xoxo tata

p/s : thank u Incik Ben!!  *-+

25 comments:

My MiRa said...

haha bukan 4.00 12.0 terus haha

ciK waNi said...

hihihi..
bangga gler 2..
salam ziarah dr blog abg ben..
foolow kamoo k..

Kerusi Bangku said...

eh..???blaja kt upsi erk..rapat tak ngn senior..??hehehe

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

Pembawa_Wacana said...

UPSI? Saye UPM..hehe

Si DauN CeRi said...

singgah cni via segmen BA..

Gudluck ya..

LehaMY said...

Salam perkenalan dari leha :D

wah! Semoga berjaya dalam cita-cita awak ! :D

http://halieisa.blogspot.com

areteacar said...

SALAM DARI UTP :)

ALL THE BEST!

yad'z said...

salam kenal... golek2 dari BA...^^

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

noraim said...

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

KimiCnoL said...

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

ilham_un said...

salam dari um..follow ur blog.

Mizz Farah said...

sis dtg singgah cni~ :)

man yusoef said...

owh sanggatlah anti akan sejarah masa sekolah dulu...haha..so that's ur job untuk memasitkan sejarah tak bosan di mata kami *sape kami?..entah*..heheheh

zaMir said...

sejarah...errkkkk...takut btul dengar...haha...gud luck cikgu!!!=)

http://ninenov91.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

alyaaboolat said...

jumpe geng cikgu dah...ehee
free2 dtg la blog eh..:)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben.. :)

belajar rajin2 k... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Mainur Hasnah said...

thanks singgah ye korang :)

myra : tu la psal kang dalam sejarah dapat 12.00 :D

wani : kang x bangga kena cop x sayang upsi lak..susah2..

kerusi : yep.. x kenal ramai senior lah... tapi dorg 4 sure ngetop...

rozuan : study apa kat sana..?

Mainur Hasnah said...

pembaca wacana : ouh student BM ke?

si daun ceri : unik nama profile..thanks rajin singgah ye...

leha : amin.. harap2 camtu la...

areteacer : UTP? pergh gempak tu..

Mainur Hasnah said...

yadz : haha golek2? cumil je ayat..

lulu : hope so..thanks :)

noraim : harap2 semangat tu kekal :)

kimi : wah ni mst fan BA

siska : orait main singgah2

Mainur Hasnah said...

ilham : um sangat besar..penat berjalan..huhu

farah : ok ... akn diterjah nnt

man : tu la nak buat sejarah x bosan sgt... kalau x nnt dka tidur je

zamir : haha gerun sangat ke subjek ni? entah2 dulu pelajar top sejarah ni... :P

Mainur Hasnah said...

abzhams : tu la x sangka pulak.. terharu.. nak nangis lak tengok tiba2 ada org komen2.. *emosi budak freshie ^-^

alyaa : ouh cikgu jugak ye? study mana?

azrul : ouh k..thanks.. orait :)