contest pic hitam+putih paling cool

Assalamualaikum...

hari ini dua kali aku usha dashboard dan gerak hati aku mengena.. ada dua orang tag untuk contest.. aku ni jarang usha komen sebab takde nak komen2 kecuali kak FF yg paling keap komen..huhu
bak dipendekkan citer aku telah di-tag oleh Cik Farah untuk join contest Cik Siti ni.. memang menariklah sebab kita cuma selitkan pic hitam putih.. i loikeee gitu.... so korang boleh click kat banner untuk tengok lebih lanjut pasal contest ini..


hadiah contest ini ialah RM100 taw.. jangan main-main dengan angka tersebut boleh buat macam-macam..
kebetulan semalam aku dok berangan dengan housemate aku nak beli barang-barang kategori kehendak ini..
so kalau aku menang contest ni, aku boleh beli.. agak keterlaluan tak aku nyatakan benda alah itu..hehe

-harem pants RM 30
-jumpsuit RM 30
-shawl + anaknya RM 15
-handbag RM 15
-inner RM 10

hehe total RM 100.. aku memang jenis list semua then siap budjet2 lagi..
kalau bertuah memang aku boleh tick checklist aku ni..hikhik ^-^
 so aku mempersembahkan pic hitam putih ku yg paling cool kononnya..
aku juga agak terkesima dan terpegun melihat pic ini dengan mata sendiri

 saja masukkan pic faveret banyak-banyak.hehe

 love u guys :)

ni bukan hitam putih tapi aku suka kawan edit ni..
saya mahu tag awak yg encem & gorgeus taw !! 
 *bila nak tag bukan main lembut ayat ye kau ni mainur ..ish2..

p/s : ouh ye thanks Cik Shaa yg edit dan tukang tangkap gambar .. ^-^

6 comments:

Kerusi Bangku said...

wah..sy ditag..hehehhe

Mainur Hasnah said...

ye anda telah di tag..selamat join ye:)

apisv2 said...

gudluck;D

Mainur Hasnah said...

thank u..harap ada rezeki..hehe

siti fatimah said...

tq join contest good luck !

Mainur Hasnah said...

thanks menganjurkan contest ni :)