CONTEST RECOMMEND LAGU TERBAIK :D

ASSALAMUALAIKUM..

entah kenapa rajin pulak aku nak men-join contest yg orang buat ni.. hikhik.. masa buat blogwalking terjumpa lagi satu contest menarik ni.. so disebabkan tuan punya blog itu bosan.. jadi nak layan lagu best-kan.. so, aku pun join.. niat hati aku nak kongsi dengan DY lagu fav aku.. of course-lah aku mencadangkan lagu korea kan..hikhik... lagu ni best kot , tambah-tambah lagi lagu OST drama korea tu.. Ni kira one of the song yg duk main dalam citer he's beautifull aka you're beatifull or A.N.Jell ^-^


enjoy video ni ya... mana tahu masuk jiwa ke... lirik lagu ni pun best.. meaning..huhu...
as much as i enjoy it, hope u too can really enjoy it .. tata :)



Before that, sebelum terlupa kat atas ni banner contest tu.. meh pakat ramai2 join ye.. just click kat banner then tahu lah kome camne syarat-syaratnya ya.. and aku dengan suka hatinya untuk contest ini  men-tag kak Fariza dan Incik Fared .. sekian adios.. +-*

p/s : korea itu awesome..hee :D

8 comments:

fariza fauzi said...

wahhh thanks dear :)

chummy_cliche said...

sori taw masa tag akk tu..letak link blog akk skl...
slmt m'cuba kak.. nak jugak tengok lagu yg akk rekomen ape.. leh sy layan skl :D

Hagio Sae said...

layan lagu nih...tp kan yunk, akak g suke lagu Promise tu...hehehe~ apa pun layan...hihi

Mainur Hasnah said...

ouh sama la ngan kita.. sampai buat bunyik mesej lagi..
tapi takut pulak ada yg x suka kan..
huhu jadi pilih ost drama tu jele.. :)

Muhamad Zaki Zafir said...

salam, terima kasih sbb sudi join. ;)

cerita apa ni eh? blh la cari kt internet.entry rekomen lagu + rekomen drama skali.2 in 1. ;)

Mainur Hasnah said...

welcome.. citer korea pasal gurl ni menyamar as boy join band idol ni.. best and memang ajdi hit la drama ni.. tajuk you're beautiful..
selamat men-enjoy :)

-ilhamvetto- said...

lagu korea... huhuhu.. saya xminat tp boleh laa pass kat kwn2 yg hantu korea nnt... hahaha....

Mainur Hasnah said...

kawan2 minat korea mesti layan