entri bebel 2

Assalamualaikum...

ok before nak gerak... nak bebel lagi sikit... nak sampaikan pesan pada family aku...
jaga diri baik2 ye masa angah xde ni.. korang adik beradik jangan main sakat2..
selalu teman mak auw n dengar cakap mak..
bila suruh kemas tu kemas jela.. xyah citer banyak...
jaga abah n mak leklok.. korang jangan leka tengok2 lar aime tu..
kang pale dy terhantuk lagi susah lak...
angah mintak maaf eh sebab banyak marah korang .. emo lak en.. haha
siapa suruh kacau aku masa aku tengah xde mood en... then bising2 lak kat telinga aku time syok tidur.. memang nak kena maki lar tu... asamboy pun xpayah nak buat drama nak nangis2 ngadu kena pukul ke apa.... amar pun sama dah form1 buat lar cara form1.. xpayah nak berlagak macam budak tadika lagi...
along pun jangan nak bising je.. eish buat kerja xnak lak.. mentang2 kau sulung bajet taiko lar... haktuihhhhhh :P hehe memang nahas aku kalau along baca ni... cuma along aku nak minta maaf eh kurang ajar ke buat kau tacing lak en.. tapi betul aku cakap ni.. aku x berkenan betul rambut kau tu.... eishhhhh then simpan la duit... untuk diri sendiri gak nanti... jaga family ok...
iwan lak aku nak pesan ni.. kau jangan la balik lewat2 sangat... jaga diri ok.. cepat2 dapat lesen... aku harap kau jaga diri.. jangan lah tinggal rumah nanti aku rindu lak nak tengok muka kau camne en... kerja2 gak tapi balik rumah taw,.... :) kau adik kesayangan aku..hikhik... aku harap kau dapat lar tong2 sikit duit gaji tu beli mak something.. sejuk hati gak...
imai !! ouh imaiiiiiiii .. kau ni jangan malas ok sambung kemas bilik tu.... kau taw la akk kau ni rajin x kena masa.. so aku harapkan kau je.. xpe pasal baju semua kau x yah risau.,. kau bantai je pakai mana2 janji aku suka.. cuma aku nak kau keluar tu hati2 ok... siapa buli kau bagitahu aku,.. kalau kaki aku dah baik nanti kita main skate sama2 ye... kau ajar lah aku trick simple2 je..ahhaha..
baiklah famili ku yg tercinta... jaga diri n aku selalu akan rindu korang... terutama mak n abah.. walaupun asnah selalu bising2 tapi asnah memang sayang korang.. jaga diri auw,.. sori sangat asnah bebel..hehe.... jumpa lagi sebulan kalau xde pape hal... adios.... muaxxxxxxxxxxx muahhh korang :')

p/s : sangat sayang korang ok!

No comments: