entri bebel

Assalamualaikum semua ...

ok pagi ni nak bebel je.. semalam tarikh yg menarik 1.1.11 tapi apa lagi baik dari just lepak kat rumah dengan family kan.. tambah lagi semalam aku sakit so memang tidur jela bagi menahan sakit tu.. kesimpulannya , aku x pack pun pape.. then pagi tadi subuh lagi aku dah terjaga sebab mimpi yg memang gila mengarut membuatkan aku x dapat tidur lena...

so, aku start hari ni dengan kemas bilik , cari barang2 yg nak bawa.. dengan check list yg aku buat semalam.. selama 3jam berlalu... aku dah setel 3 beg..hehehe banyak kan barang.. dengan shawl, baju, seluar n baju kurung lagi..ish2 memang banyak.. elok lar nak pindah rumah je konon2.. so aku sangat lapar now... sangat2 ni.. tenaga dah habis... jap lagi nak keluar dengan famili beli barang makanan then gerak pekan koboi.. nak kena daftar before pukul 5 petang.. cuma aku musykil lar kena ada dokumen pape ke eh? aku x bawa prepape pe pun just barang2 keperluan aku je aku angkut...

ok lar xde apa pun nak bebel lagi sebab sangat lapar ni.. baru makan nestum tapi sangat x cukup.. lagi pun barang menanti nak kena kemas.. ni la akibat malas n memang jenis las minute..semua nak kena setel dalam masa 2jam lagi... nak kena kemas bilik bagi betul2 umph! sungguh buruk teladan aku bagi ni.. ikut nafsu tunda2 kemas bilik...ni hah akibatnya..eishhh2..

p/s : nak makan spageti sangat ni... teringin sangat :(

No comments: