entri khas untuk Incik MESSI

Assalamualaikum kawan...

ye harap kita masih kawan sebab aku tak nak kehilangan kawan yg baik macam kau..
aku boleh rate dalam sepuluh orang kawan aku jumpa.. ko tip top lah.. ranking kawan-kawan terbaik aku ada.. MESSI bukan nama sebenar.. n sori again aku panggil kau messi.. sekadar mengingat balik saat aku buat kau panas dok mencelah bebel non-stop dan bila aku salah mesti aku coverline cepat-cepat.. ^_^

aku tak tahu kau ada masalah apa.. tapi aku pasti mesti ada sesuatu yg menggangu hari kau..
aku rasa macam kawan yg bodoh-giler tak berguna-pasrah sebab tak dapat bantu kau masa kau susah..
tapi masa aku susah kau ada aje nak menyokong aku.. jadi aku tak butthurt sangat kat orang-orang berkenaan.. so, otomatik kau jadi punca aku happy jugak.. jodoh kita sebagai kawan adalah anugerah terbaik Allah bagi aku.. dan aku hargai setiap detik kita kenal..

aku bangga ada kawan macam kau.. jenis yg tak makan kawan, giler-giler dan aku respek mamat macam kau yg sayang awek dan sayang family setaranya.. aku harap awek kau paham betapa kau sayang dy.. sebab tak sah perbualan kita kalau aku tak mention camne kau sayang and rindu kat dy.. aku tak kan lupa kau citer semua-semua tu.. bertuah dy ada insan macam kau sayang dy dan terima kasih juga dy sudi share kau dengan kitorang semua.. so masa kitorang ada masalah apa-apa, kau sebagai kawan takkan lupa bagi sokongan walaupun kau sendiri agak tak terurus :P

aku doakan sentiasa agar kau dengan dy yg cumil akan bahagia selalu.. aku harap sangat kau dapat tukar tempat study.. sebab aku tahu kau risau family, then masalah kewangan and mostly kau rindu awek kau..haha.. aku ingat lagi time aku puji awek kau cun mix kan.. kau ewah cepat betul sokong ye..haha.. chubby lah jugak kan dy.. sesuai lah ngan kau Messi.. btw pasal study kau tu, jangan tension sangat..
memang dugaan jauh dari family and terpaksa tinggal luar..
nak berdepan dengan kawan-kawan lagi dan kadang-kadang rasa fedup tu ada aje..tapi takpelah bukan ke kau cakap semua tu dugaan baru adventure hidup ni..

aku suggest-kan kau pergi ke taman tu, buatlah hobi kau macam biasa.. bantai jela nak skateboard celah mana pun..janji kau pandai jaga diri xde eksiden bagai dah kira orait lah tu.. kang tak pasal-pasal awek kau marah aku pulak galakkan kau cedera diri...eishhhhh eish... hahhaaha aku gurau je Messi.. sebab sejujurnya aku risaukan kau.. susah bagi aku ni tak nak risaukan kau.. sebab kau betul-betul kawan yg aku sayang..
aku nak jelaskan pun tak tahu camne.. kau tahu aku takut nanti orang salah faham aku ni ada perasaan kat kau lak..eishh nanti jatuhlah market aku nak kenal-kenal budak sini..hikhik miang noooooo :D
takde lah cuma aku risau kawan-kawan kita lain tak paham camne aku rasa terhutang budi
and suka otak kau yg sekepala aku ni..
kau pun fahamkan hati aku ni untuk siapa..hehehe.. aku kan dalam proses nak pulih luka..
cewaaaah poyo tak mak cik ni? hehehe..
messi, kalaulah masih lagi ada baki-baki luka kau nak follow aku tak belasah budak tu..hakhak..

kau tak rasa memang ngok lah aku kalau buang member macam kau..?
sebab aku rasa macamtu nanti :') ok lah Messi..aku chow dulu, cuma aku nak minta maaf kalau aku dah buat salah kat kau.. ke aku ni poyo lebih ye? tapi kan macam jahat giler aku tak tolong pape and kalau aku kawan ngan kau hanya menyusahkan kau .. erm tak pelah aku redha ada kawan macam kau untuk seketika pun dah kira terbaik pengalaman tu.. anyway thanks 4 ur smile, warmness & etc.. from the bootom of my heart i appreciate everything happen between us yaw besties tata +_+

p/s : entri bebelan ini dilahirkan atas sebab nak sangat tengok kau happy..senyummm :)

No comments: