hati ku berbicara

Assalamualaikum :)

kali ni entri dari hati lak en... biasa otak yg pikir.. tapi kira ni ada libat emosi so biar hati yg take over habis2 lah... so apa kata hati aku sekarang ni? *beberapa saat tarik hembus nafas hati menjawab 'maaf aku penat sangat so boleh terus menaip je x?' ok so aku lah hati mainur... *bunyik macam olang talak walas larrr ok baiklah serius ni.......

maaf sangat walaupun blog ini untuk suka2 tapi aku memang x pandai betul nak update story ikut masa yg patut.. kalau outing 29 dec kot2 lusa tulat baru nak citer,... so lame ... tapi xpela citer jugak lah en walaupun lambat..haha janji puas hati.... ok saat ini punya entri pasal hari ni jugak jadi x kira lambat en... so hati tidak berapa nak dibelenggu rasa bersalah..

sekarang ni aku tengah sedap duk atas katil.. kat kolej ni...
ye hari ni dah balik UPSI so ngam2 4.45 tadi daftar kolej kediaman.. dapat balik rumah lama..bilik lama.. katil sama... sangat feel macam balik ke kampung halaman pulak tu....
family hantar kecuali along n iwan xde..
agak burthurt sikit lah en sebab x pat nak buat edisi salam raya..
aku maafkan kalau korang belanja aku makan nanti..teehee ^-^
*pe bajet kiut lak camni x setanding Fatin Liyana ok

so abah bawak pergi makan kat tesco... sungguh sedap nasi ayam itu :') then gerak tesco beli barang makanan jap.... setel semua terus ke Pekan Koboi *nama pingitan untuk TG.Malim

dah check in borak2 kosong jap.. mak call kata dorang x gerak lagi so jom lah jalan2... aku pun setuju jadi lepak2 kat pekan then ada beli2 lagi sikit... untuk makan malam pulak hidangan ala-ala tomyam di gerai yg mahal itu :( *eish xbaik ngadu dah sedap melantak
sekarang dah habis on9 fb, fs n blog mahu rehat kot.... nak siap kuliah sok n try KPM nye biasiswa..harap sangat dapat..amin.... :') btw family ku, harap korang happy n jaga diri leklok ye... dont worry i will study smart punya lah :D
sudah tamat report harianku so layan jela pic yg x ikut turutan ni ek..
sesi gambar dengan mak pulak
ok abah yg poyo
masa kat esso
muatkan semua ok
dah setel shopping kat tesco
mak n abah yg kekenyangan
asamboy ni memang hensem kot n aimay yg terer pose
sudah tentu empunya blog mahu bergambar
 haha.. aimay ni suka sangat b'gambar
p/s : bersyukur Allah panjangkan umur ku dan rindu family walaupun baru je pisah
        & aku siap tangkap gambar makanan lagi tapi malas upload..

No comments: