LUCKY LINKER BY AMIEY LEE


Assalamualaikum korang...
malam ini special sikit mahu cuba luck empunya blogger camne..
so kena la test power dengan join usaha Puan Amiey Lee...
empunya blogger sudah copy paste dan buat entri...awal2 dah follow sebab tertarik dengan header yg ada budak-budak cumil itu.. of coz lah tinggal link..hehe... bak kata guru BM alang-alang menyeluk pekasam biar ke pangkal lengan kan ^-^
200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/ LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh

5 comments:

yad'z said...

suke warna purple tak semestinya obses...^^

kadang2 kene ubah angin.. nanti orang yang tengok bosan pulak...^^

ilham_un said...

camne nak join..x paham la.
tp nie link saya http://semekarsakuraputih.blogspot.com

kiera syakirah said...

camne tu??nak inggalkan link juga la..hehhee

kiera syakirah said...

kierasyakierah.blogspot.com

Mainur Hasnah said...

yad'z : setuju... saya pun suka wrna purple tapi tak ketara sangat..last2 orang salah paham ingat saya suka pink pulak..huhu

ilham : nak join.. klik kat puan amiey lee tu... then copy paste ayat dy buat entri.. jadi follower..tinggal link kat blog dy.. itu aje :)

kiera : tinggal link kat blog puan yg anjurkan ni..