mengimbau hari semalam

Assalamualaikum...

hari semalam yg macam aku citer kat entri lepas ialah hari dimana aku melepak di library UM.. memang muka x segan en pusing-pusing library UM... then aku ngan kawan-kawan gerak ke Mid dan pada masa tu hujan lebat.. sudah lah dalam library tu sejuk bukan kepalang... so dari sejuk jadi kebasahan dan extra lagi sejuknya.. aku xde masa nak buat proses panas-panas so biar kering sendiri jela.. then makan jap pastu jalan kat masjid jamek beli barang... att : mak abah and along.. minta maaf ye asnah guna duit belanja makan beli barang.. sebab barang itu sungguh menggoda.. lagipun setahun sekali je kot gamaknya.. dah jalan-jalan geraklah Tg. Malim naik ktm.. around pukul 10 sampai... ok enough with this bebelan.. next im gonna show pictures of yesterday lepaking activity ^-^

aku beli ni coz 3 orang setuju kasut ni smart

Cik Azi tengah cari isi

betullah aku tembam dah.. ^-^

p/s : dah lambat nak g kelas..nanti sambung lik

3 comments:

Mizz Farah said...

dik...gi um ke aritu???ari ape??
sis pon tetiap mggu msti lepak UM..carik bahan tesis..hehe

Lulu caldina said...

Jom contest..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/01/tangan-bertuah-cik-nico.html

Mainur Hasnah said...

sis farah : hari ahad ritu..sejuk gler library um tu.. wah rajin ye akak.. memang sy tengok banyak student upsi kat sana..

lulu : orait join alrealdy