postpone citer trip Gunung Senyum budak Sejarah

Assalamualaikum...

mata aku sangat mengantuk ni.. so, kalau rajin esok aku akan update blog pasal trip tiga hari dua malam aku ke Gunung Senyum, Pahang dengan budak Sejarah Sem Dua UPSI.. gerak jumaat pagi hari tu.. then balik ke sini lebih kurang sampai dalam pukul 9 lebih jugak... sampai-sampai terus cari toilet..hahaha..

tak tahan weh seluar semua basah..kan hujan lebat tak henti-henti.. aku apa lagi mengambil kesempatan yg ada basuh baju kotor semua.. then setel mandi.. lega sangat... perkara pertama yg wajib dilakukan ialah on fb main game.. aku kena colloect duit kat pulau virtual aku..hahaha pengaruh FB terjebak dengan game bukan-bukan ni,.. pastu bagi pet aku makan.. aku ada bela arnab jugak tapi secara virtual..ahhaaha..

so, sekarang agak sesuai jugak aku labuh tirai malam ini... leh panaskan katil.. sok update blog sepuas-puasnya.. then kemas balik apa patut untuk balik KL.. rindu family aku lar.... mahu jumpa mereka.. tsk tsk.. :') tak sabar pulak... tapi kena sabar juga sebab nak kena guna wireless non-stop ni untuk siap asignment dulu lah .. hati sedikit hampa tapi tak mengapa ..mungkin ada hikmah...

update - btw sebelum gerak hri tu.. aku ada join buat labu sayung kat library upsi.. hehe best pengalaman tu


 
xoxo tata +_*

5 comments:

Mr. Swift said...

Yes! Komfem ade hikmah! :)

Mr. Swift Currently Posted : Aku Dan Hati Dan Otak. Bagus! Tak bagus!

hamzah ian said...

rilek2..

Mainur Hasnah said...

swift - yep percaya ada himah...
iaitu spend money kat pekan utk beli barang lg..hahaha

hamzah : yela rilek je..takut terlampau lak rilek

Abhamz said...

salam, singgah sini baca n3....

Mainur Hasnah said...

abhamz : thanks :)