Tangan Bertuah Cik Nico! :D

Assalamualaikum ye semua,

sebelum aku membebel lebih lanjut, hope korang sihat belaka..
dan mudah-mudahan dimurahkan rezeki oleh Yang Maha Esa..
aku telah di-tag Cik Lulu.. untuk men-join cabutan bertuah Cik Nico ni...

korang boleh click pada banner tersebut so meh pakat ramai-ramai masuk just untuk tambah kenalan..
ni pun first time Cik Nico buat benda alah ni.. apa salah dengan pen-join-an korang kira macam welcoming signal untuk dy buat banyak lagi macamni..hikhik...



so pendek kata dari saya.. take note : saya bukanlah pendek sangat sebenarnya..huhu
jalinan ukhwah itu tersedia dimana-mana cuma perlukan kita usaha merapatkannya ^-^
aku harap kata-kata aku tu ada jugak kaitan dengan benda alah ni..hehe.. yela kalau kita gigih tambah kenalan mungkin ada hikmah yg tak disangka-sangka satu hari nanti..
biar kawan beribu, elakkan musuh sorang... tapi dalam dunia blogger no such thing as that kot sebab ada orang yg mungkin tak suka penulisan kita tapi hidup ini memang tak mampu nak puaskan semua orang..

baiklah nampak jelas bukan kata-kata pendek sebaliknya dah masuk part-part lain pulak.. boleh tak sebab ni blog aku nak masukkan pic kat bawah ni...hehehe...

btw mahu tag -


mungkinkah ini tangan bertuah itu? *angkat2 kening

2 comments:

Mi$s NiCkeL=? said...

hi dear...
sori la i lmbt respond kat u punye penyertaan ni...sibuk sikit..
btw, thnks for joining this contest..
harap u salah seorang yang bertuah..
hehehe
=)

Mainur Hasnah said...

its ok..thanks sudi jugak jenguk2..huhu.. hope so :)