best song for orang yang pasrah

Assalamualaikum..

dikala ingin berjaga buat asignment atau study.. ke nak karok mestilah lagu ni dilayan...
kerana kita mesti feel lebih punya.. bagi yang ada pengalaman macam ni mesti hati tersentuh je masa dengar lagu ni.. aku tak ingat pernah share tak lagu ni kat blog.. arghh lantaklah sama-sama layan.. aku rasa korang minat juga lagu ni... aku agak jela.. siapa tak minat lagu ni sila layan juga dengan mood yang ingin mem-feel lebih.. enjoy ye lagu ni.. for suka-suka je :)


Dadali - disaat mencintaimu.. memang aku suka sangat lirik lagu ni.. dengan rentaknya.. sangat umph.. ingat lagi masa lagu ni femes.. orang duk share je ke FB..


ni pula lagu OST Lagenda Budak Setan.. ada tajuk dia..
entah apa aku lupa lah.. apa pun lagu ni aku suka female version..

totally aku sangkut dengan lagu ni.. mengena dengan feel aku.. entahlah bila ye aku takkan lagi rasa terkena dengan lirik ni... hayati jela lirik nya ... aku harap aku takkan kehilangan orang yang aku cintai.. maksud aku family dan rakan-rakan masih disisi menyokong dan menerima aku seadanya.. for patner hidup pulak hurmm not much i want to comment just prefer keep it silent cause maybe it is the best way .. xoxo tata +_*

4 comments:

asybedazzle said...

dah lama aku cari lagu2 yg ada maksud feel2 ni :)

Ladyulia said...

template blog kamu comelnyeee
:D
wah lagu malay ya

fariza fauzi said...

kenapa hari ni kat fb ramai post lagu ni??

Mainur Hasnah said...

Asy : yeke...dah jumpa la ni?

Yulia : lagu Indon.. thanks..

FF : hehehe entah musim orang jiwang kot