bila dah rindu family

Assalamualaikum..

walaupun baru sahaja pulang ke hostel .. tapi rasa macam hati melekat rumah.. rindu kat family memang susah nak buang.. walaupun dekat di mata pun rasa juga rindu barangkali kerna lama sangat tak jumpa mereka.. air dicincang takkan putus ibarat hubungan kekeluargaan yg takkan boleh dihapuskan..

so, saat ni.. aku rindu family aku tapi fikir asignment, nak study hati mesti kental.. cuba fikir positif orang lain yg belajar jauh-jauh lagi terukkan.. so aku ni kira untunglah rumah kat KL je.. dari Tg Malim ke KL sejam suku dah sampai.. jadi aku dah merakamkan video ni khas untuk family tersayang..


xoxo tata +_*

p/s : Asamboy & isham orang yg sama
p/s/s : Iwan, aku terlupa nak mention nama kau tapi aku sayang kau gak auw..

No comments: