DOTA

Assalamualaikum..

tahu tak apa tu DOTA? benda alah tu game ... nama nak gempak je... ada ke orang yang main DOTA ni tak ketagih? boleh ajar aku macam mana nak elak dari ketagih main game ni? takat main game biasa kat FB pun dah addict habis.. ini kan DOTA.. adakah DOTA ni lah yang meragut masa harian korang? buatkan korang tidur lambat.. atau yang perempuan tu.. DOTA ni punca balak korang tak peduli korang?

haha nasiblah.. kalau tak nak rasa sepi sangat ditinggal balak masa dia kusyuk layan dota.. korang pun join main game ni.. kot-kot nanti korang yang extra triple addict.. dengan korang join sekali.. baru korang faham apa dia rasa.. and korang ada topik extra boleh borak dengan pakwe korang..

kalau yang rasa nak main game ni.. tak reti... google jela.. semua akan diajar.. just try main.. tapi kalau addict aku tak tanggung ye.. kalau tak nak main game ni.. bawa-bawa study ke buat kerja amal sementara tunggu insan tersayang habis batle game tu..

ada kata orang main game ni takde life... eih jangan silap.. game ni cara nak release tension.. create imaginasi .. beyond our expectation it will help you to increase creativity.. korang ingat budak nerd tak main game ke? ada je.. contohnya aku la.. nerd bhaiii aku ni tapi mesti luang masa main game juga dalam beberapa minit.. ok fine beberapa jam.. depend pada eksaited nya masa main game...

main game ni terpulang kat individu tu juga.. ada je yang tak suka.. ada yang kata tak suka tapi dalam diam dialah hantu segala game... dalam family aku sendiri semua kaki main game.. termasuk mak aku.. tapi abah aku je tak layan.. dulu kecil-kecil takat main game yang buat kat buku tu.. conteng lukis sendiri jalan, senjata tu semua.. hahahahha epic gila... pastu ada psp pulak.. sekarang dengan adanya internet 24jam.. lagilah kau ingat aku nak sia-siakan peluang keemasan ini? mestilah kena hargai.. main game semua yang best.. aku jenis suka yang mencabar minda and macam virtual life.. so nampak aku ni ada possesion nak control benda..

okay tu jela... kepada yang baharu selamat mencuba DOTA... dan harap korang masih maintain life.. kita dah hadapi FB.. apa ada pada benda DOTA tu kan.. hahahhahaha ayat nak sedap hati.. ok tata :)

5 comments:

ururules said...

wow! u play dota!!
i find girls who plays dota as being the most attractive n hottest girl ever.. lol!

pls be my gf, i will teach you dota.. and we will play forever.. lol!

haha. tade lah.

dota cam game2 lain jugak. untuk release tension. cuma masa mula2 main. ketagih la.. macam main game lain. bile kite start main. ketagih. bile dah lama main. bosan jugak.

bezanye. game lain habis dalam mase 5 minit. dota habis dalam average sejam. so bayangkan kalau game 5 minit kite ulang 10 kali pun tak puas. inikan pulak dota yg abis sejam.. nak ulang 10 kali tuh memerlukan beberapa hari. so nampak cam orang tuh ketagih sangat. kan!

Mainur Hasnah said...

setuju.. biasalh tu.. tengok kat diri juga cam mana kawal.. haha i know it was a joke.. LOL tak rasa tergugat ke girl pun main DOTA then compete dengan U? LOL

ururules said...

tergugat? noooo.. like i said.. i find them girls hot and sexy.. hehe

Mainur Hasnah said...

ouh like that ye....
yela mana tahu rasa tercabar kalau girl lagi terer dalam game tu ke apa..

nazratul said...

camane ye nak install dota game dlm lappy??? please2 sy nk main sgt2 ni