edisi review restoran warga upsi 2

Assalamualaikum & salam sejahtera

hari ni nak kongsi tempat yg selalu dilalui oleh kebanyakan warga UPSI sekiranya mereka menjenguk library Tunku Bainun.. sebelah kiri pintu masuk utama library ada KOUPSI.. tempat lepak makan, kedai buku..
aku selalu pergi ke situ untuk makan gak.. walaupun takde menu masakan panas ke nasi campur tapi ok lah..kalau takat nak singgah breakfast ke isi peut kejap..

selalunya aku beli air soya sekotak, nasi lemak sebungkus dan mihun goreng sebungkus + pulut panggang + donut..erm ok melampau kan breakfast aku.. tapi anggap jela macam BRUNCH.. sebab nanti makan nasi pun agak petang.. bagi aku sambal dy lah yg best,.. yg buatkan aku terpikat nak makan situ.. memang puas hatilah.. kalau agak-agak kat library sejuk sangat.. tambah lagi bila study otak jalan so cepat lapar.. eloklah segera ke koupsi ni beli makanan.. lepak jap panas badan sambil online.. eish sempat jugak tu :P



poyonya ini pun nak tunjuk :D


ok tu je xoxo tata *_+

No comments: