For Along GONDOL

Assalamualaikum Along !!

happy birthday untuk kau... hari ni genaplah umur kau 22 tahunkan.. so sedarlah anda sudah lama jadi belia.. dah dewasa kenalah pandai jaga diri.. and mesti jaga adik-adik en en.. so, sila jaga aku dengan baik ye along..huhu.. :P ye Incik Meor punya birthday hari ini.. nak tahu siapa dy..baca entri famili ni..

jambukan along aku ni

aku harap kau akan sentiasa sihat and happy macamni.. pastu kerja leklok buktikan kat orang yg kau boleh berjaya.. kau kan abang so mestilah power.. tambah lagi abang pada aku mesti ada mewarisi ciri yg terbaik dari aku.. eish cam terbalik kan.. yela kira kalau aku pun tahap meletop terer tidur.. mesti kau extravaganza lebih terer dari aku kan.. ^_^

sayang kau along!!

disempena 5 feb 2011 ini, aku ingin hadiah kan kau senyuman yg ikhlas dari hati aku.. aku tak sempat beli hadiahlah along.. lagipun takde duit. tapi kalau kau boleh bank-in duit untuk aku.. esok jugak aku beli hadiah tok kau.. amacam deal tak? jangan risau senyum yg aku bagi kau ni tak kan luput camne pun.. aku akan sentiasa tersenyum..

camnilah kitorang akan senyum ye

kaulah abang paling cool aku ada, gila kelakar & sengal sentiasa.. u rawkkkkzz my world bro.. so, aku sediakan video ni untuk kau.. maaflah senget sikit tapi aku ikhlas ni.. take care.. xoxo tata +_*


2 comments:

fariza fauzi said...

happy birthday along !! ihihih

muka sama !!! wow !

Mainur Hasnah said...

hehe.. dah kata sibling..
tapi bagi akak sama tang mana?
mata je kan..