GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

Assalamualaikum & hi..


kita kembali ke segmen BA.. mari join ramai-ramai.. cuma ada masa tiga hari sahaja..
so empunya blog join kerana.......
SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

p/s : jadilah 1000 orang bertuah tu ok.. *_^

15 comments:

axelida said...

hi.. dtg singgah dr BA.. chaiyok2

Mainur Hasnah said...

thanks axelida

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben... Saya follow blog awak.. mai singgah dan follow blog saya ek.. jom...

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya :)
yaya datang buat gegaran kat sini :p
klik la sini jom gegarrrrrrrrr blog yaya pulak :D

DeQdEq said...

deqdeq dtg gegar sini....

p/s: nape x leh nak screen grab gambar puzzle ye? sbb org lain boleh je....

mainur hasnah guna apa utk screen grab tu

Mainur Hasnah said...

thanks gegar ye :)

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

Mainur Hasnah said...

thanks :)

jiwemude said...

singgah gegar n folo..sudi folo blik:)

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

Mainur Hasnah said...

terima kasih gegar sini..free2 baca entri lain :)

Amirudy Mazlan said...

jalan2 carik member. Salam.. :-)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)

Mainur Hasnah said...

thanks amirudy and frame datang gegar

Farah Shamsudin said...

Salam Gegaran! Saya adalah pembaca baru kamu.. Jemputla singgah ke teratak saya..