kim hyun joong

Assalamualaikum & hi..


mungkin ada orang tak kenal siapa ni.. sebab nama dia kot ada tak kenal tapi tengok muka mesti tahu..dia artis korea.. leader ss501.. debut first tahun 2005.. cakap pasal bibliografi dia memang aku terer.. ada crush besar gila kat mamat ni..hahhaha Jang geunk suk aku pun kalah... ok bye2 geun suk pelakon you're beautiful tu... sebab aku extra minat kat Kim Hyun Joong (KHJ)..



mamat yang lahir 6 jun 1986 ni.. berlakon sebagai jinhoo dalam BOF.. dalam playfull kiss sebagai Bak Seung Jo.. ada join macam-macam variety show.. We Got Married epi 8-39 kot.. best gila lakonan dia.. dia sweet dan kelakar.. apa yang menarik pada KHJ ni?

  • killer smile nya..
  • beautiful, sweet face ever
  • hardworking.. backgroun family susah tapi dia jenis jimat simpan duit dan buat macam-macam kerja untuk tampung hidup masa remaja dulu..
  • jenis slumber..
  • 4D person.. cara dia fikir memang unik..
  • terer masak.. walaupun tak hebat mana tapi boleh tahan
  • romantik.. dia pun still caring first love dia...
  • body mantap weh.. hahahhaa... tengok cool je dia dalam WGM ..cergas
  • suka fishing so memang jenis penyabar
  • style - tak selekeh pun tengok dia punya dressup
  • walaupun dia tak terer bi tapi ramai je org putih minat dia
  • personaliti charming and cool dia tu aku salute habis
  • friendly gila - menurut fans yang lain..
  • leader yang bertanggungjawab
  • minat mendalam kat music - dia terer main gitar dan koleksi yang berlambak.. fuyoo
  • walaupun study dia kongkali kong selalu ponteng tapi dia berjaya juga tingkatkan taraf hidup
  • paling penting aku minat dia..hehheheehehhee
hahahha nampak kan aku giler minat laki ni... so atas sebab yang dinyatakan tu.. aku jadikan dia inspirasi aku.. selain family, friends and orang sekeliling.. KHJ merupakan idol aku.. sebab betapa hardworking nya dia tu buatkan aku terharu..


for KHJ - i wish all the best in your career.. smile always and hope you will be happy and healthy.. dont eat sleeping pills.. enjoy life with your BFF hero etc.. btw your face similar with Baek Yong Jun... keep it up man :)  <3 <3 <3

i wish one day i can meet you.. i know you will sign white t-shirt so i will prepare one for you..hehehhe...  and no matter how hard your life please keep happy and maintain.. aja aja fighting.. saranghae oppa ^_^

4 comments:

Cik Muda Sae said...

SarangHae juge kat dia......lalala~

Ladyulia said...

hehehe
kalau saya suka Kyuhyun suju
hehehhehe

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

Mainur Hasnah said...

Cik Muda : hehhee nak juga tu :p

Yulia : ouh kamu minat tu saja?

Komie : orait