mahu test senyum

Assalamualaikum..

nampaknya sedikit rakus aku meng-update blog.. nak kata tenaga atau idea banyak takde pun..
saja semak-semakkan dashboard orang dengan entri sendiri ss bersama rakan tersayang.. semalam i call u , u tak answer lallalalalal~ ok bukan tu aku nak taip sebenarnya.. semalam aku dan Azi gerak ke pekan.. tujuan asal nak pergi klinik then beli tiket bas Azi.. pastu makan kot.. tapi last-last... kitorang end up beli barang untuk diri sendiri dan keluarga tersayang.. pastu nak makan KFC je.. banyak sangat nafsu semalam.. ingat na bedal je semua kedai makan yg terlintas kat otak.. nasib masih waras lagi so, agak sedar duit tak berapa nak penuh jadi makan je KFC.. pilihan terbaik untuk penuhi selera makan dan jimat juga tapi dalam dua bulan bolehlah makan sekali :)













so, aku try akan fishy combo yg baru tu dan Azi just ambik colonel chiken rice combo.. lebih kurang gitulah menunya.. tapi aku tersalah kira patut ambik je dinner plate ada tiga ketul ayam.. huhu.. yg fishy tu macam dinner plate cuma takde roti dan dy tambah dengan donut ikan tiga ketul.. nak dimudahkan cerita akibat banyak sangat jalan.. klinik pun tak pergi.. then rojak pun lupa nak singgah beli.. eishhh nak rojak nak nak... tak pe tunggu lah nanti ada kesempatan lagi..

sori banyak pulak pic sendiri.. tapi takpelah kata pun blog aku kan.. aku tengah test nak senyum tu.. hahahah
tu yg banyak sangat pic sendiri.. yg Azi pulak banyak candid.. tu pun nasib aku ni memikirkan readers so aku tak upload lagi banyak pic ss aku.. nanti nyamph nyampah nyampah pulak :P ok itu saja.. xoxo tata

No comments: