mood upload pic(s)

Assalamualaikum..

disebabkan aku lapar dan teramat malas nak pergi kafe beli makanan.. so cuma godek kerepek ubi pedas sahaja.. maka nya tenaga aku sikit.. agak terhad nak taip panjag berjela.. so aku nak upload pic semalam.. heheehehe... best semalam.. suka.. dan yang baiknya bila dah letih.. tepat pukul 10 dah tidur.. wah bagus ni...

semalam cuma ada kelas pukul 8 sampai 10.. tapi macam biasa aku dan Azi selalu lambat.. kenapa lambat? itu hal lain.. yang tak leh blah.. aku dah lambat pastu orang busy cari group asignment aku makan .. lect usha and tersenyum.. aku diam je.. lepas dah habis makan baru tegur beliau.. tahu apa komen lect aku? beliau kata 'dah habis makan baru ada tenaga nak bercakap ye..' aku cuma gelak je.. si Azi boleh tambah ' dia memang macamni...makan tu penting'.. then gerak ke kampus makan lagi.. lepastu bajet nak jumpa lect lain tak jadi.. petang sikit pergi usha rumah sewa then malam tu jalan-jalan kat KAB punya open day.. sekian sahaja laporan aku.. enjoy the pic(s) :D

budak sej




sibuk Daus tu :p

kenyang gila


nak juga pose en

depan rumah sewa kitorang

char kuey teow ni sedap!! banyak udang & kerang

senior sej - kak Ma

ni pun senior sej - Kak Na
nanti update balik.. ada pic yang masih kat hp.. hehehe... terserlah kesengalan disitu.. ok setel dah update mana pic yang berkenan.. :)

2 comments:

Achu said...

eh junior kami rupenya ^^

Mainur Hasnah said...

eh jap.. kak Achu yang menang contest pic baju kurung terbaik tu senior saya ke