open day KUO

Assalamualaikum...

yeap sekarang sedang berlangsungnya hari terbuka Kolej Ungku Omar , UPSI.. marilah yang tinggal dekat Tanjung Malim meriahkan .. well masa open day KHAR aku dah termiss.. KZ punya sempat pergi sebab depan rumah je.. tak pergi memang sengallah.. tak sabar pulak tunggu lagi dua minggu KAB pulak..

actually, last Jumaat merupakan first day aku jejak kaki ke kuo.. itu pun pasal open day ni.. yela tak kan tak semena-mena nak pergi sana padahal tak de apa-apa pun urusan ye.. gedik namanya tu... ye bila aku join benda-benda ni.. alamatnya duit pun keluar dengan laju tanpa surat amaran.. aku tak tahan dengan keinginan untuk makan jadi banyak makanan beli.. and aku beli cardigan.. ini tak kira bazir sebab dengan adanya cardigan aku boleh menyelamatkan diri daripada disaman.. FYI, aku dah kena saman minggu lepas ..next entri aku cerita..

ok so, menurut info kawan aku.. katanya ada Ezad and Nubhan nak datang kat KUO malam ni.. benda ni lebih kurang pasar malam je cuma ada konsert kecil.. ceramah dan event lain.. ada some gerai jual mahal ada yang betul-betul murah.. aku memang menahan nafsu membeli-belah bila lalu kat satu kedai ni.. jual macam-macam beg awesome.. memang beg yang aku nak pun ada.. harga sebenarnya boleh tahan juga tapi katakan tidak demi perut yang sangat perlukan makanan seminggu lagi :)

dan semalam pulak yakni hari sabtu aku tak turun KUO tapi pergi pasar malam.. eishh alih-alih benda sama jadi... beli juga barang.. aku beli wall paper untuk adik aku.. supaya nanti bilik kat rumah aku kat Bangsar tu smart sikit.. tapi melihat housemate aku yang hias cantik je.. macam nak batal niat bagi kat Imai.. haha kejam betul.. ikhlas sikit... then beli beberapa keperluan.. so tak membazirkan.. maaf ye family.. aku perlukan barang-barang ni..

so balik pada kuo.. aku masukkan beberapa pic hari tu.. btw aku nak pergi lagi malam ni.. cuma roomate dan housemate aku turun KL.. takkan nak pergi seorang.. tengah menimbangkan pelawaan seoarang kawan yang begitu baik sudi temankan aku jalan-jalan kat KUO.. awkward giler kot kalau pergi sorang-sorang.. so kalau aku pergi.. kira kena gegas lah pukul 7 nanti.. ermmm masih pikir... ok la... akhir kata untuk post ini jom pakat ramai-ramai pergi KUO xoxo tata +_*

p/s : sori lainkali update balik.. pic ada masalah pulak

No comments: