saja nak update

Assalamualaikum..

ni cuma short update.. ye pendek je.. betul tak tipu.. ada juga selit sarkastik punya ayat.. sikit je.. :) sebab plan nak tidur dah ni.. hehe tak mengagak tidur awal bebenar.. almaklumlah tak nak bagi perut merintih makanan lagi.. next entri mungkin pasal pic(s) hari ni.. saja je nak upload camwhore tadi... so entri peribadi betullah kiranya...

btw.. perasan tak blog aku dah rupa baru... heheheh pink kan... aku bukan minat pun pink tapi aku layan je warna ni... yeahhh hidup pink... nak act jambu, girlish kejaplah... boleh kan.. boleh lah... eih jap blog aku.. asal nak tanya korang lak.. nasib aku tak berat kan blog ni dengan widget segala jadah nanti berat blog je... lagi korang panas kan...

so lagi satu entri mungkin berkenaan header dan back ground yang pernah aku guna.. motif aku saja je nak tayang kesungguhan aku menghias blog ni... macam minyak yang ditatang penuh taw.... sila jeles melihat aku begitu semangat ni.. hahahaah... okay lah tatatitu lallallalallala ~ xoxo +_*

No comments: