thanks blogger yang rajin share video

Assalamualaikum..

kelakar tak kalau aku kata yang aku ni bukan rajin cari lagu kat youtube ke apa.. sila jangan jawab.. aku sedar memang ngok ngek tapi ke-busy-an tu mengekang aku.. cewahhhh
aku pun jenis bukan akan download lagu tu ke lappy.. sebab takut virus berlambak berkepuk-kepuk pesta dalam hard disk ni.. TAPI ironiknya aku rajin pula usha blog orang dengar lagu berjam-jam..
dan aku sangat menghargai dorang share lagu.. selalunya kat FB dulu ada aje orang share lagu tapi now macam kurang sikit.. so tadi aku singgah blog TERFAKTAB.. bagusnya dorang share lagu yang memang selama ni aku dengar tapi tak pernah tahu apa tajuk.. erghhh rasa macam giler loser betul.. tak mengikut perkembangan kan...

lagu yang aku maksudkan ialah lagu ni.. usha video yang ku import khas dari youtube.. ^_^



so kepada blogger yang memang uptodate dengan lagu-lagu yang seringkali berkumandang di radio jangan segan silu untuk share... jasa anda amat dihargai.. kalau lagu-lagu rentak macamni memang sedap layan time tension ke konon nak bagi kusyuk jaga buata signment.. kalau layan kat bilik sendiri-sendiri tak pe.. nak gerak-gerak ss pun lantak koranglah... okay enjoy lagu ni.. dan again share jela lagu yang korang suka ke.. mana tahu kita sehati agak kurang sejiwa boleh terkenan lagu sama.. xoxo tatatatatattatatta +_*

No comments: