dup dap dup dap

Assalamualaikum..

kenapa hati aku degil tak nak dengar cakap aku... dalam kesuntukan masa nak kena buat asignment.. masih lagi fikir hal lain.. tak ke otak aku patut belajar kawal dan set kan.. ketepi semua tu.. ingat dateline asignment nak dekat dah...

please hati.... tak ke mana nya feeling kau tu... baik kau curah ke asignment.. kompem kompem lecterur sayang lebih.. terharu je kau buat gila baik macam kipas susah mati... TAPI siapa lah aku nak tipu diri kan kan kan.. aku tanya kat member.. cam ne ye kalau dah suka orang.. aku kagum dia leh kental.. lagi buat aku tak berani je..

seriously... aku takut lah.. walaupun kitorang bukan member kamceng.. tapi still member.. and aku lagi sayang friendship yang ada.. takut kalau aku nak lepaskan beban confess.. then dia jadi segan ke apa.. lagi satu celah mana pula datang berani aku kan.. lawan tokey nampak... sebagai gurl yang lemah lembut- baik-berjiwa rakyat- skema pulak tu.. tak kan aku nak cakap pulak hal hal camni...

hati dup dap dup dap je.. rasa nak confess je malam ni... kan best kalau semua tu semudah abc je.. tapi memang tak mungkinlah kan... hati sabar ye.. apa kata kau fokus buat asignment.. pastu dah setel semua baru kau pikir langkah seterusnya... okay tak hati? boleh boleh lah kan ye.. tahan dalam tiga hari je lagi... :)

No comments: