entri personal

Assalamualaikum..

minggu ni kira minggu ke-10 kuliah.. lebih kurang minggu yang sangat busy untuk student last min. ulangan last min. dateline hantar asignment semua nak minggu ke-10 je.. bentang pun time yang sama.. so sangat pack..
tapi se-pack-pack mana pun mesti rilek untuk makan, online fb and blog.. sebab itu kan komunikasi maya yang harus di-maintain.. sebab orang macam aku tak memandang keperluan hp .. lagi jimat contact kat laman sosial je..

kalau korang yang membaca ini, jenis last min.. selamat strugle dalam kerja korang.. study pun kena ngetop-ngetop masa ni.. ada je kuiz.. nak nak kelas pagi tengahari then petang.. lagi gila malam pun ada .. kena pandai bahagi masa rehat, untuk diri sendiri, famili dan kawan-kawan.. ambil masa untuk rilek.. bersenam.. kerana kesihatan itu penting.. tanpa stamina bagus kang susah pula nak buat kerja..

eih minah ni kata entri personal.. membebel lak.. okay okay sambung citer personal life.. nak poyo apa pulak ye hari ni.. takde idea lak.. sebab hidup banyak sangat yang fun.. extra giler fun.. terlampau banyak benda berlaku walaupun busy.. konon lah kan.. stay up all night dengan Azi buat asignment.. kerja gelak je kot masa nak buat kerja tu...

p/s : wish me luck test and asignments2 diterima

No comments: