fuhh lega

Assalamualaikum..

k now aku leh taik nafas lega.. la mudah gak.. tapi pasni tak tau camne.. hati memang sengal.. kata tunggu tiga hari... tup tup dha terconfess tadi.. malas nak tunggu lama lama.. apa ada hal.. sebab aku dah kata kan before.. aku cuma nak lepas beban.. tak de niat nak kapel.. sebab aku malas.... dan aku sayang time yang ada now.. hahahha...

kawan kata aku sungguh la ngek.. sebab aku pandang remeh benda camni.. tapi dah tu aku... so senang citer.. citer dah habis.. dah bagitahu.. n kata nya masih kawan... perghh sebab tu aku respek mamat ni.. sebab dia hati batu... mungkin aku jadi tambah kagum ada orang boleh camni ye... dengan itu, bila orang dah tunjuk satu contoh.. biasa aku akan try aplikasi pada diri sendiri dan adapt situasi baharu tu...

sudahnya.. confirm confirm hati aku lagi batu pasni... kita tengok ye mampu ke aku menonong je buat tak tahu... hope aku jadi tak kisah.. n suka aku kat dia akan hilang macam tu je slow slow... walaupun sendiri tahu susah.. but all about mindset kan.. kan kan.... please hati obey me only for this time..... 

k chow dulu.. sok kelas direct dari lapan pagi sampai empat petang then ada lagi kelas malam...... start pagi sok aku akan busy buat asignment takde masa untuk semua feeling feeling ni... last but not least... happy  nya.. hahahhaha.. ngek kan orang patut sedih ke tak senang duduk.. tapi aku rasa.. confirm nyenyak malam ni... dan khamis nanti dapat aku luang masa dengar balik lagu-lagu punk yang gila lama aku tak dengar.. sumpah aku rindu lagu lagu tu more than anything.... except family aku  atas lagi lah :)

No comments: