hati kena terus kental

Assalamualaikum..

perlu ke aku bina benteng lagi utuh supaya hati aku tak khianat pada aku? aku bukan tak sudi nak suka orang.. cuma aku faham nanti hidup aku akan terganggu.. bukanlah suka orang macam kau ni disaster.. cuma aku tak suka feeling yang mengharap ni.. bukannya aku plan nak kapel pun now.. but then once again.. arghhhhh susah.. :(

ada satu lagu ni.. memang kena ngan feeling aku now.. so setiap malam.. kalau kot kot tetiba angau kau.. mesti aku dengar.. lagu ni memang epic giler.. mungkin tak ramai tahu lagu ni now.. 
tapi lirik dia memang kena sesangat.. salah satu ayat dalam lirik tu.. 'i think of u every night and day.. u took my heart then my pride away..'

serius now... entah jap jap aku akan pesan kat hati.. dah kena lupakan feeling yang ada ni.. sebab kau bukan tengok aku pun.. and pasal suka kat kau.. aku buang ego.. hahaha.. rilek je aku tegur kau dulu.. tapi kau bukan kisah.. sedih aku.. huhu.. tapi tak pe.. hati kena kental... tak leh pikir lebih lebih.. dah memang lumrah suka orang mesti berharap walaupun apa jadi.. hati kena kental .. buang semua feeling ni slow slow.. lagi enam sem mengadap muka kau.. tu pun kalau kelas sama.. 
tapi kan.. cam mana nak betul kental.. kalau kau depan aku pun.. aku leh rindu.. nak usha muka kau.. dapat tengok kau senyum memang berbaloi.. hahaha... member rapat aku pun paham asal aku leh senyum non stop.. mesti sebab kau ni.. tengok kan bahaya.. tak leh.. tak leh.. hati jangan terus berharap ye.. sebab otak sedar kau takkan kisah pun kat aku.. :)
sayang kau mr. S +_*

p/s : lagu playlist duk replay 'i hate myself for loving u'

No comments: