ikut kata hati boleh mati

Assalamualaikum..

siapa kat sini instinct kuat? kalau dia rasa camtu mostly jadi camtu? sorilah entri aku beberapa hari ni stok nak citer pasal perasaan je ( bajet macam orang baca)... aku rasa mesti korang pernah alami feeling macam aku rasa ni.. hati aku memang degup gila kuat.. hati kata baik confess je aku suka dia.. TAPI.. tak sanggup tanggung risiko yang aku tak leh usha dia lagi then dia senyum balik...

penat betul rasa macam ni.. nasib aku susah suka orang.. so tak berapa nak merasa sangat benda camni.. cuma kalau aku dah suka tu benda ni mesti melekat lama.. sangat lama.. contohnya.. orang aku suka boleh tahan bertahun lama sampai aku tak sedar feeling tu hilang sendiri ditelan dek zaman...

aku bukan nak couple.. just aku nak confess.. orang kata hilangkan beban.. serius tak leh fokus .. selalu aku main game concentrate je.. but now.. boleh terus kalah pulak.. kalau member aku sebut pasal dia..
man... u r so dead coz u make my heart pumping so fast then suddenly slow...

perlu ke aku ikut kata hati yang orang kata boleh bawa mati.. nak lunaskan hajat atau biarkan je.. cam mana nak buat slumber adab ye nanti kalau jumpa dia.. benda paling aku tunggu masa malam.. ialah tengok dia on9.. hahahhaha.. rasa semacam lak kalau tak borak.. padahal bukan kenal pun... perghhhh angau ni memang buat telur rebus jadi telur goreng... masak masak...

kan best kalau kau faham je aku suka kau tanpa aku perlu kata apa apa.. tapi ke dalam diam kau mengerti dan ketawakan insan seperti aku bisa suka kau.. aku sedar aku tak layak.. k touching ... sambung main game and layan lagu ni... best suara budak kecik ni... papai S yang memang ngek...


:')   <3 <3 <3

6 comments:

HEROICzero said...

up to you. yang aku boleh kata,

no risk, no gain. =)

Gud luck!

Mainur Hasnah said...

hahhaha macam mencabar je.. girl buat first move?

HEROICzero said...

who set the rules pon boys kne buat first move. heh. try bagi HINT kat dia, y not?

=)

Mainur Hasnah said...

la bukan orang kata nanti laki punya ego tercabar? kang dia tak suka.. takut dengan risiko dia canang habis i terhegeh kat dia... okay padahal betul pun suka..

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Mainur Hasnah said...

prince : tak join.. mood tak sampai...