kudos kat orang yg rajin edit video marah anwarhadi ni

Assalamualaikum..

kudos tu apa? pujian eh.. tu la orang nak pakai.. kau pun nak pakai.. ambik ayat thumbs up jela kan senang..okay back to topik.. tadi aku usha blog awek cun ni... dia post video dari entah siapa... pasal ada mamat ni duk maki marah apsal si anwar hadi boleh femes gila.. aku tergelak je layan.. memang smart.. bukan aku sokong dia marah Anwar Hadi cuma memang best dia edit.. ngam2 je susunan ayat dia bagi... para blogger jangan jadi cam ni okay? btw apa pendapat korang pasal video ni?

No comments: