punk rock never die

Assalamualaikum..

rock rock pun salam mesti ada.. baru fulamak.. haha.. biar dalam hati ada taman pun gua cekal beb... hari ni nak kongsi band yang memang aku minat giler.. dari zaman remaja lagi sampai tak berapa nak remaja dah ni.. hahah.. bila dengar balik lagu dorang memang epik giler...


siapa kat sini minat GREEN DAY? angkat tangan macam Usop.. band ni memang best.. aku suka semua lagu-lagu dia.. terutama lagu when september ends 21 guns.. boulevard of broken dreams.. memang layan.. dari ngantuk terus jaga je.. mana tak nye sing along sekali padahal suara memang ke longkang.. 


apa yang best nya dorang bersahaja masa perform.. dengan mimik muka yang sangat sengal.. lagu dorang bukan takat melalak bazir air liur tapi ada meaning dalam tu... band ni tersangat lama.. tak perlu aku cerita sejarah band ni kat sini kan.. yang penting lead singer dia super duper sweet bhaiii.. hahahah cair pulak..... btw kalau nak juga tahu sejarah band ni.. klik kat sini.. aku masukkan video yang aku suka.. selamat melayan ye.. :)



 
kan dah kata Billie ni sweet.. tapi yang lain pun comel gak.. yang penting bakat ada.. harap muka je.. haprak lebih... so salute for band ni... i loikeeee kome sesangat.... :)

2 comments:

HEROICzero said...

punk rock, gua lagi suka rancid.

=)

Mainur Hasnah said...

rancid boleh tahan gak.. time bomb :D