rindu abah ketat ketat

Assalamualaikum..

first of all.. apa tu ketat2? macam sangat-sangat ke? orang duk pakai sokmo.. aku pun tak faham.. biarlah.. nak konon IN so pakai jugak lah.. ye hari ni 4 mac 2011.. ulang tahun birthday abah tercinta.. hampir nak menangis tadi call abah.. rindu giler... and thank to cik azi.. dapat aku borak dengan abah.. dia lah pinjam kan kredit utk call.. aku bukan ada sen pun..

for abah ---- abah... ana nak ucapkan happy birthday.. wish u all the best abah.. moga tuhan berkati hidup abah.. sihat dan bagi kebahagiaan utk abah.. ana akan always ingat pesan abah supaya ana study je..  ye jangan risau eh... okay lah cukup ayat touchy2 ni.. abah akan ada di hati ana selalu... :)


aime cam terpaksa je..
sepatutnya sekarang aku berada di rumah buat suprise part untuk abah.. dah siap dah hari rabu hari tu.. beli hadiah untuk birthday imai minggu depan and ole-ole untuk adik-adik lain dengan mak sekali.. tapi esok ada pula event.. tak eloklah skip kan nanti nampak sangat takde tanggungjawab.. jadi terpaksa batal plan.. harap minggu depan dapat balik.. so berapa hari ni nak siapkan asignment dulu.... amin.,. harap2 takde masalah..

kami suka bergambar 

 purple with black

tadi test baju korporat

p/s : sori abah.. sekali update benda lain lak.hehe

No comments: