sebijik giler tiru FB

Assalamualaikum..

masa aku ngah FB tadi..kawan aku share satu pic ni.. pastu aku rasa macam curios giler nak tahu.. taiplah web nya.. http://natebook.com/... kalau korang click kat link tu.. korang akan ke web yang memang sebijik giler macam FB..

kalau tak percaya g usha sendiri.. sebab aku malas nak upload pic tu.. padahal web lem sekarang ni.. hehe...
korang try daftar.. kalau best bagitahu aku ye :) 

aku ada baca tadi.. rajin kan aku google.. hahaha.. benda macam ni semangat pulak.. cuba kalau study gini sejuk hati lecterur... okay back to the topic fungsi NATE ni lebih kurang macam FB juga.. page nak login pun sama.. kita boleh tag tag.. so selamat meng-usha :D

No comments: