bila dapat bf/gf yang gila korea/jepun

Assalamualaikum..

penangan cerita korea ngan jepun ni makin meluas.. almaklumlah banyak laki-laki hot dan perempuan gojes kat sana.. tak kira da buat surgery ke tak.. dorang memang terbaikk.. filem ke drama korea n jepun memang best.. tak bosan jalan cerita dorang.. ada variasi.. cerita seram, sadis atau happy-happy semua memang menyentuh jiwa.. 

sampaikan orang yang layan sanggup berjaga lewat malam semata-mata nak habis tengok.. sanggup biar laptop on berjam-jam demi nak download cerita-cerita ni.. juga boleh terbina hubungan kawan sebab masing-masing layan citer tu dan topik berkisar pasal hal tu.. ditambah dengan kerajinan berjumpa member demi nak ambik citer sangatlah dikagumi..

jadi kepada yang dapat awek atau balak yang memang kaki layan citer korea ngan jepun ni korang kena paham beberapa benda.. atau kiranya rules yang perlu dipatuhi sebenarnya.. silalah take note kalau tak nak abam sayam atau cewek ayu korang tu melepas...

#kalau dia ngah layan citer tu tak payah duk mesej, calling2 bagai.. bagilah dia space.. sama macam laki layan bola ngan game & gurl outing dengan girls kan tak boleh kacau..

#jangan duk suruh dia pilih cerita tu atau korang.. sebelum dia kapel pun dia dah layan benda tu.. apa hak nak suruh dia tinggalkan minat dia.. sama macam laki tak suka girl suruh stop merokok and girl pulak tabiat bersiap yang tak leh dipisahkan

#pupuk minat korang kat benda alah tu .. kan bagus..sesama layan jadi tak de mana pihak sakit hati.. ada extra topik nak bual nanti.. korang pun akan jadi paham asal dia fanatik gila korea/jepun

#jangan duk kutuk citer tu.. sensetep tau..haha yela macam dia hormat korang suka kartun atau jenis kaki melepak tak ingat balik rumah.. macam tu juga korang patut respek minat dia.. korang pun tak suka benda tu jadi kompem korang akan rasa tak best ke apa .. just keep that opinion for youself ok

#toksah jeles sangatlah.. ada yang sampai bangkit isu.. benda kecik pun nak tacink ke abang oi , akak oi.. memanglah korang penting lagi dari cerita tu tapi dia nak juga rilek rilek layan citer korea/jepun..bukannya dia gatai ngorat jiran sebelah rumah.. dia duk bebaik lepak sensorang or dengan member layan cite tu je pun

so itu saja nak dibebel.. chow dulu.. pandai-pandai lah adab gf/bf korang.. aku salute orang yang tak layan cite ni tapi pandai nak handle hubungan korang.. toksah duk kalut macam end of world kalau pasangan asyik layan citer korea/jepun.. just think the other way around.. think +ve kan bagus kan kan.. :)

3 comments:

FizA said...

annyeong!! ^^

HEROICzero said...

cerita korea?

OK, NEXT !

kah kah kah =D

chummy cliche said...

fiza : hihi anyeong..

hero : exit kat sana :P