blur - entri personal warning ayat boleh muntah

Assalamualaikum..

biasalah kan umur tengah nak naik ni.. hormon macam-macam.. feeling unstable je..
sebenarnya aku tengah blur.. sebetulnya apa aku rasa now.. aku tak tahu la yg aku ni suka ke,minat. kagum or apa je la en.. cuma setelah dianalisis aku mendapati aku sedang mengalami beberapa simptom .. cewahh ada gaya doktor tak cakap.. hahaha

#caring pulak kat dia - well aku memang jenis take care kat orang.. ehem aku baik kan.. tapi entah jadi risau lak kalau dia sakit ke tak makan.. padahal bukan aku ada kaitan pun ngan hidup dia..

#nak tatap muka - erm jangan salah paham bukan gatai eh.. sudah tentu salah sama sekali.. cuma entah tak tahu kenapa aku nak usha muka dia.. lagi-lagi nak tengok dia senyum.. hihi..

#teringat kat dia- ada benda yang terjadi kadang-kadang ingatkan aku kat dia.. aku tak de pun pikir.. betul.. aku tak pikir langsung *muka sungguh tapi tetiba je teringat dia.. arghh sudah ni bukan angau kan kan..

#suka borak ngan dia - actually tak tau la celah mana aku dapat idea nak borak.. sebab takde langsung pun persamaan kitorang kot.. eh yeke? well dia tak layan korea, aku tak sokong club dia yang kalah tu.. haha.. ye aku tahu.. aku kan peramah.. hikhik.. 

#rasa dia baik - ye dia jenis yg respek org.. at least tu persepsi aku pada dia.. atas beberapa sebab aku nampak dia baik.. walaupun ayat nak poyo tapi sangat kelakar.. n dia good enough utk gurl out there chase him.. cepat takle dia.. kang korang rugi.. melepas jejaka sweet ni nyesal korang..

sebab benda kat atas ni lah.. aku suka sangat kacau dia.. ada simptom lain kot yg sangat aishhhhhhh.. boleh pulak aku senyum sensorang.. hahhaha.. sebab dia tu sangat kelakar ok.. entah lah gaya dia kot.. setuju tak setuju tak laki memang comel kan bila segan.. hahaha.. tu hobi aku now.. kacau dia..

dan semua ni buatkan aku blur.. awat eh aku camni.. aku sebenarnya blur sebab lama sangat takde feeling camni.. so aku tak tahu sebetulnya aku ditahap mana.. tapi yang pasti perasaan yang ada ni buat aku kuat.. for the first time in my life.. seronok gila rasa ni.. tak terbeban pun.. kawan ngan crush kita best weh... dia special dalam hati aku.. and aku ikhlas suka dia jadi aku wish dia akan bahagia selalu.. amin :)

2 comments:

delonge said...

like3...huhu

chummy cliche said...

errr.. g tdo la...
like sebab aku baik kan.. hahahah
:P