family day PERMAS

Assalammualaikum..

hari ni 2 apr 2011 merupakan hari keluarga PERMAS yang bermakna Persatuan mahasiswa/i Sejarah..
walaupun mula nya sedikit ralat nak pergi.. tapi memandangkan dah bayar duit makan.. elok lah pergi.. haha..
pastu member sponsor futsal.. jadi elok juga exercise..

result dari event tu.. ramai kata muka merah merah sebab panas tadi.. aku sendiri pun sama.. haha.. tak perlu pakai blusher dah.. majoriti memang penat tapi sangat berbaloi... walaupun sem-final kitorang kalah.. tapi masa final.. group sem 2 menang.. memang menjerit gila lah tadi kan.. tak ku sangka begini rupanya bakal-bakal cikgu ni.. hahha..

memang bangga.. sebab sem 2 team Borneo(girls) dan Napoleon(boys) menang futsal... banyak juga tepuk-tepuk sayang yang dihadiah kan.. gambar yang diambil.. macam padang tu kitorang yang punya.. walaupun mata memang silau tapi layan kan aje game tu.. masa sukaneka best tengok dorang gelak gelak

on top of that.. sangat happy walaupun mulanya macam takde mood.. just melayan lagu.. last last non stop gelak.. btw semalam tengok cheers tertutup UPSI.. fun itu sudah pasti :)
so aku upload je pic mana ada.. tu pun tak tersusun.. TQ kawan kawan yang meng-happy-kan aku hari ni...


UPDATE




 


p/s : pic lain untuk koleksi sendiri..hihi

No comments: