HB bff and lil sista

Assalamualaikum

hari ni.. hari penting.. sebabnya dua orang penting dalam hidup aku punya birthday... sorang namanya wani.. lagi sorang Sue.. dua-dua gorgeus dan kiut.. suka sangat lah... untuk korang dua.. thanks sebab kasi aku ruang dalam hidup.. bagi aku happy, dari takde mood jadi ceria gila.. share macam-macam...

happy birthday ya...

sue - sis harap sue akan terus tabah dalam hadapi masalah.. kejar cita2 insyaallah akan dapat rezeki dalam reka2 baju ni.. layan je hidup.. selalu senyum okay sweetie


wani - aku doakan kau terbaiklah dalam hidup.. study leklok.. kita grad sama-sama 2014 nanti ok.. selalu happy happy... TOKSAH peduli benda ngek.. hihi


korang.. muah muah.. salam rindu dari aku... ada masa kita lepak ok.. take care.. :)
i heart both of u.. sangat-sangat rindu moment lepak dulu :D
tata xoxo

2 comments:

HEROICzero said...

hai beautiful. RAWR!

keh3x.

happy birthday to them. =)

chummy cliche said...

hero : ingat2 awek kau suka tu.. hahah... orait..