memori di kz

assalamualaikum..

tetiba rasa sebak ditambah dengan sakit kepala akibat terhantuk.. jadi agak tak betul now.. mudah-mudahan exam last petang ni leh jawab walau sikit.. tapi now dah ada alasan kukuh tak leh jawab dengan baik.. hahahah.. okay balik pada point asal.. tadi parent aku datang , kitorang pindah-pindah barang ke rumah sewa.. almaklumlah tak mohon kolej.. jadi lepas pindah terus pergi makan.. jadi agak ngantuk juga ni.. nak tidur takut terbabas exam..

esok, hari last aku tinggal kolej.. rasa berat juga nak tinggal kolej sebabnya dua sem ni.. best juga walaupun macam-macam masalah timbul.. kenal dengan ramai orang.. terlibat dengan pelbagai aktiviti.. semua tu sedikit sebanyak mematangkan aku.. thanks member2 yg banyak tolong aku masa kat kz ni.. housemate aku lagi-lagi roomate yang banyak bersabar dengan aku yang pemalas.. hihi.. so tak nak banyak cerita .. ni gambar dari kenangan lepas kat kz.. :)

otw nak g kelas

jumpa kawan kat kafe

lepak kat tepi bukit

latih koir

setel asimen

makan makan makan

testing baju korporat

tq sebab aku ada korang <3


gerak psr malam

semak kat dinner blok lain

ok ni dinner blok sendiri

balik kz

open day kz

keluar dengan housemate

duk seharian on9

discussion .. malas rotate

jenjalan.. pun malas rotate.. agak2 ni siapa?  
dorang ni member yg aku pungut dapat sepanjang aku kat kz.. ada belambak lg pic.. tapi ni antara yg aku suka.. thanks korang.. sori atas salah silpa.. moga kita semua berjaya 1 hr nanti.. insyaallah.. tc :D

2 comments:

HEROICzero said...

kawan.


=)

mereka sangat awesome, kan?

pisau belati said...

student upsi?